2007-04-28

Riiiiitssssssch

I ett par dagar har jag undrat vad det är för fel på min soffa. När jag sätter mig i soffan låter det riiitsssch, precis som om något i tyget går sönder. Jag har lyft på rumpan och tittat noga på dynorna i soffan, inte hittat något. Funderat på om det är något inne i själva dynan som gått sönder. Shit, fan, jävlar om det är så, har jag tänkte. För jag har funderingar på om jag kanske skulle ta och sälja soffan för jag skulle vilja ha en annan. ”nu kommer jag ju inte kunna sälja till bra pris..vem vill ha en trasig soffa?” *suck*. Störande och så jäkla typiskt om det var så.
Det som stört mig mest är att jag inte hittat vad som kan vara felet. Jag har vänt och vridit på dynorna och kliat mig i huvudet ”Vad ÄÄR det som låter??”
Har tom kollat om det ligger kexsmulor eller liknande under dynorna som knastrat till när man sätter sig..inget sånt har hittats!
Förrän idag!! Idag upptäckte jag felet! Vill ni veta vad det var? Kolla nedan *pekar nedåt*


























Det ringde i telefonen och när jag lyfte luren (den ligger på en byrå i hallen) så fick jag syn på min bak i spegeln (fråga mig inte varför jag kollade baken i spegeln, för det vet jag inte) *S* och fick syn på den stora revan!! *asg* Vilken jäkla tur att jag inte fick för mig att gå ut i dessa byxor!! Soptippen nästa och jag är ett par sköna gå-hemma-och-strosa-i-byxor fattigare.

2007-04-26

Ohyra

Varför finns det getingar?
Okej, nåt bra är det väl med dom... men de gör ingen nytta hos mig!! Så varför envisas dom med att alltid flyga in här så fort jag öppnar balkongdörren?

Iväg! Bort! Schas schas! Stick! Nej förrästen, stick förhelvete INTE!!...bara flyg, nån ANNANstans!!! Försvinn! Avdunsta! Reta nån annan, jag är redan tillräckligt uppretad idag!!

2007-04-24

Om att inte vara som alla andra

Varför säger punkare, svartrockare och liknande folk alltid att de ser ut som de gör för att de vill vara annorlunda/sig själva/inte se ut som alla andra när alla dom ändå ser likadana ut?

2007-04-07

Jesus

Jag mötte Jesus på långfredagen!



Det är sant!



Se själv:








Jag är inte religös alls... men det är ju nästan så att man börjar undra när man ser nåt sånt här *spoooky* ;)

2007-04-02


Släpp ut monstret i dig, det är våååår!!












Gör ett eget monster du med här: http://http://searchpet.live.se/start.aspx och glöm inte att visa mig din skapelse sen :)

2007-04-01