2010-11-28

1:a Advent 2010

Stjärnan är på plats...Låt julen börja :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

2010-11-20

Jag försöker läsa....


...det går så där ;o)


Maxi öppnar skåpen


Nu har Maxi kommit på hur man öppnar skåpen i köket...

Jag hörde ett dunkande från köket och gick dit för att kolla...där höll Maxi på att öppna skåpsluckor för att ta sig in.....när jag filmade petade han mest bara lite så det ser inte så mycket ut för världen...men ni ser ju att han gör rätt....fast det är ju fel. Jag vill inte att han ska kliva in i mina köksskåp...

Linus sa förra helgen att Maxi hade gått in i skåpet längst bort. Där förvarar jag bakformar och lite större bunkar och sånt, så det är inget som går sönder där ifall han puttar ut det, men i ett annat skåp har jag glas, porslin och vassa saker så där är det ju inte så bra att han går in. Och under diskhon är det en hålighet längst in som han gärna smiter ner i så fort han kan (vi har lärt oss att aldrig lämna det skåpet öppet) och det är ju lite läskigt om han fastnar där under. Jag får nog täppa till det där hålet.

Måste ju säga att han är rätt smart som kommer på det men han har ännu inte kommit på hur man sätter på vattnet i badkaret som tur är, men han sitter fortfarande där varje morgon och försöker. Klicka här för att se hur han gör

Om han är med inne i badrummet och man har dörren stängd och låst så sitter han på tvättkorgen och då når han till handtaget och försöker komma på hur man öppnar dörren.

2010-11-12

Tårta - Traktor

Jag gjorde en tårta till min bror...han är ju lite traktortokig (se: Länk och Länk) så dekorationen var självklar!  

2010-11-05

Maxi


Ligger fint.
Published with Blogger-droid v1.6.3

Nämen!? En bild på sniskan....vad tokigt! Ja, men så är det ibland...tokigt!
 (vågar inte erkännahögt  att jag inte vet hur jag ska kunna vända på biden, nu när den kommer från mobilen. Antar att jag skulle ha gjort valet redan där. Ni får vända på era skärmar helt enket om det är svårt att se vad bilden föreställer.)