2011-03-21

Kaka på pinne

Kaka på pinne har varit populärt ett bra tag. Jag är lite sen av mig (är ju född i dec också så..hehe) men äntligen har jag också bakat dessa klubbkakor. Det är ganska enkelt och roligt att göra och det blir så bra, med relativt små medel. Jag är jättenjöd med mina kakor. Dock är jag inte lika nöjd med fotografierna. Jag ordnade med en vit bakgrund, men ljussättningen är ju urusel...orkade inte fixa med det.

 Klicka här!  för att komma till Baksidan, med bilder på det senaste bakverken.

2011-03-17

Fotoutskrifter

I helgen gjorde jag en beställning på förstoringar på dessa bilder. Nu har avierna kommit och jag är nyfiken på om det blev bra. Men får nog vänta till senare ikväll eller i morgon innan jag hinner hämta ut det. Jag håller på med annat just nu....gissa vad? ;)

2011-03-16

Svan


Idag åkte Sarah och jag till Rosenkällasjön och fotade lite. Vid ett ställe vi stannade på var det 4st svanar en liten bit ut på isen där det var öppet vatten ett par kvadratmeter åt dom. Vi visste inte om det var sjö eller åker under isen så vi gick försiktigt några meter taget. Vi ville givetvis komma så nära svanarna som möjligt, men vi vågade inte gå för långt ut heller. Ska bli intressant att se senare när isen smällt om det var sjö där eller inte. Om inte så måste det ha sett ganska löjlig ut när vi gick försiktigt försiktigt framåt...haha. Tur ingen såg oss.

Här är allafall en bild på en av svanarna som jag tyckte blev bra. Jag har redigerat bilden i ps med aktion, tyckte det blev finare. De övriga bilderna blev sisodär...naturen är inte så jättekul så jag fotade inte det så mycket. Vid en liten fors försökte jag fota drömvatten...gick inte så där jättebra heller. Ett par bilder blev väl ok men inte så som jag ville ha dom.
Men det gör inget att det inte blev så mycket bilder för det var väldans skönt att vara ute i friska luften i närare 4 timmar.

2011-03-15

Inte som alla andra 2


Smygätar´n ;o)


Inte som alla andra 1


Vissa är inte riktigt som alla andra...hm...


2011-03-12

Mello 2011

Eric Saade på Rix Fm Festivalen i Linköping i somras, fotot taget av mig.

Om en stund börjar Mellot. Bäst att poppa popcornen och hälla upp vinet innan det börjar.
Jag gillar [läs: de passar sammanhanget] de flesta bidragen faktiskt. Det är ingen låt som jag avskyr även om jag inte hämtade Bengtzing eller Varga-låten på spotify för jag klarar mig utan dom.
Jag håller mest på Danny eller Swingfly, jag tokgillar deras låtar och spelar dom hela tiden :)

Däremot tror jag inte någon av dom vinner utan det gör nog The Moniker om jag ska tippa en vinnare. Men det kanske inte är så dumt om han vinner, jag tror folk blir glad av låten och framförandet.

Vi får se hur det blir :)

Update: Grattis till Söt-Eric som tog hem segern med en bra låt. Det här bidraget behöver man iaf inte skämmas för på stora Eurovison sedan :)

Tårtor på baksidan

Jag har uppdaterat min baksida med 2st nya tårtor. Klicka HÄR så kommer du till sidan :)

2011-03-10

Nöjd


Så där ja...nu är det glada miner på kökshyllan. Krukgubbe i silver MED frisyr flyttade in i går kväll. De små gubbarna blev så glada att de började dansa o kramas. Slutet gott allting gott :D
Published with Blogger-droid v1.6.5

2011-03-09

Fri

Idag firar jag 1 år som rökfri.

Jag minns att jag i början tänkte "jag längtar efter den dagen jag kan säga att jag slutade röka för 1år sedan!"...nu är den här och det känns toppen!!

Visst har det funnits dagar då suget gjort sig påminnt, men jag har inte upplevt det som något jobbigt utan frågat mig själv "VILL jag verkligen ha en cigg"...Näe är svaret, det vill jag faktiskt inte! Jag tror att det var så pass "enkelt" för mig för att jag var så förberedd och hade haft tanken så pass länge och när jag då fick chansen att få detta verktyg (coaching och medicinering) så tvekade jag inte en sekund.

Känner mig så fri :)

2011-03-03

Sorg

R.I.P lilla krukgubben.
I 4 månader har du förgyllt min hylla i köket och idag hittade jag äntligen en frisyr (tillräckligt liten kruka med fuskgräs) till dig....du fick ha den i 5 min så jag hoppas att du var lycklig när du gick vidare. Jag saknar dig redan.

Ps...den skyldige har gömt sig och skäms just nu
Published with Blogger-droid v1.6.5