2007-04-28

Riiiiitssssssch

I ett par dagar har jag undrat vad det är för fel på min soffa. När jag sätter mig i soffan låter det riiitsssch, precis som om något i tyget går sönder. Jag har lyft på rumpan och tittat noga på dynorna i soffan, inte hittat något. Funderat på om det är något inne i själva dynan som gått sönder. Shit, fan, jävlar om det är så, har jag tänkte. För jag har funderingar på om jag kanske skulle ta och sälja soffan för jag skulle vilja ha en annan. ”nu kommer jag ju inte kunna sälja till bra pris..vem vill ha en trasig soffa?” *suck*. Störande och så jäkla typiskt om det var så.
Det som stört mig mest är att jag inte hittat vad som kan vara felet. Jag har vänt och vridit på dynorna och kliat mig i huvudet ”Vad ÄÄR det som låter??”
Har tom kollat om det ligger kexsmulor eller liknande under dynorna som knastrat till när man sätter sig..inget sånt har hittats!
Förrän idag!! Idag upptäckte jag felet! Vill ni veta vad det var? Kolla nedan *pekar nedåt*


Det ringde i telefonen och när jag lyfte luren (den ligger på en byrå i hallen) så fick jag syn på min bak i spegeln (fråga mig inte varför jag kollade baken i spegeln, för det vet jag inte) *S* och fick syn på den stora revan!! *asg* Vilken jäkla tur att jag inte fick för mig att gå ut i dessa byxor!! Soptippen nästa och jag är ett par sköna gå-hemma-och-strosa-i-byxor fattigare.

Inga kommentarer: