2007-10-05

Puckodator

Jag tycker inte om min dator just nu.
Det tar en evighet att starta den, inte för att den är seg och står och tuggar..nej då, den ska starta om sig tjugosjutton gånger först.
Sen kan den stå länge och vara igång utan att jag gör nåt, men så fort jag sätter mig och ska göra nåt så börjar den bråka igen.
Jag tror jag måste byta grafikkort, jag hoppas att det är så enkelt fixat. Problemet just nu är att jag inte har råd att lägga pengar på datorn. Kanske nästa månad, efter nästa lön, om inte något annat/viktigare dyker upp vilket det säkert gör med min (o)tur gällande ekonomi.

Skriver inga långa inlägg här eftersom jag riskerar att bli utslängd innan jag har skrivit färdigt. Ville mest bara tala om hur arg jag blir på datorn! ;)

4 kommentarer:

Petra sa...

Har du provat att göra en återställning till en tidigare punkt då datorn fungerade (bättre)?

Petra sa...

Förresten, Riddaren säger att du gärna får lämna hit din dator om du vill så kan han titta på den. Han har ju faktiskt lyckats få min dator att sluta starta om sig och nu verkar han även ha kommit på lösningen till varför den datorn jag hade förut startade om sig hela tiden. Så vem vet, kanske kan han bota den? :-)

Annelie sa...

Ja, jag har gjort sån där återställning. Det har tyvärr inte hjälpt! :(

Ja, tack gäääärna! Det vore toppen om han ville göra det :)
Vi kan hörs om detaljerna :)

Petra sa...

Han börjar jobba imorgon och jobbar 10 dagar i rad. Om han nu KAN jobba för han verkar ha "ärvt" min förkylning". Men om du kan vara utan datorn lite kan du ju alltid lämna hit den så kan han pyssla med den på sina lediga stunder. Ev. ska vi köpa ett billigt grafikkort till en dator vi ska ha bara som lagringsutrymme och i så fall kan han ju testa att sätta i det i din dator (förutsatt att det passar) så man ser om det är fel på ditt grafikkort.