2010-02-19

Hej

Hej bloggen och ev bloggläsare som senaste tiden kanske kikat in här för att se om det finns några nya inlägg men inte fått något att läsa/titta på. Förlåt att jag har varit lite frånvarande här....har även varit lite frånvarande i övriga livet också. Det blir så ibland, och speciellt senaste tiden men det går vi inte in närmare på här..detta är ju en glad blogg you know ;)

Men nu är jag här igen, i allafall just nu i skrivande stund. Ska bara göra ett litet snabbt inlägg för jag ska inte bli sittande vid datorn just nu.

Jag känner mig lite ensam om en sak...och det är det här med vädret som gör mig ensam. Alla andra [läs: dom flesta] klagar över att det är för mycket snö, det är för kallt, för halt, för dåligt skottat, för höga snöhögar osv....och det är pga det som jag känner mig lite ensam. Jag tycker nämligen att det är mysigt när det kommer mer och mer snö :) Jag gillar ju vintern!
Så nu när det kom en omgång till i natt och det ska komma mera i helgen och nästa vecka så tycker jag det är mysigt! Och när jag säger det högt så tittar folk på mig som om jag vore galen, jag tror t.o.m att vissa tror att jag skämtar eller är ironisk...haha...eftersom det tydligen är så att man SKA gnälla nu och tycka att det räcker. Men jag är ju lite tvärtom ibland....;)

Ska det vara vinter så ska det vara ordentligt tycker jag!! :)

Trevlig helg på er!!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Hi,hi - du är rolig du. Men visst tycker jag att det ska vara vinter när det är vinter. MEN INTE SÅ MYCKET VINTER TACK. Får se i morgon efter allt de har varnat för, hur vi tycker då.
/Kram

Träsktanten sa...

Jag vill helst inte klaga på snön jag heller. Men med två småttingar som blir rastlösa och som det aldrig verkar bli väder att leka ute för - ja, då blir man ju lite less. Men jag gillar också vintern och all snön! Om det bara kunde bli lite uppehåll och fina dagar så man fick utnyttja den ordentligt också! :)

Annelie sa...

Mamma: nähädu..sååå mycket vinter är det inte. Det är mycker mer snö än vad vi är vana vid men inte överdrivet så klaga inte ;o))
Jag misstänker att skriverierna om klass 2 varning är lite överdrivet här hos oss, brukar ju vara så, så jag är inte orolig ;)

Träsktanten: Dig förstår jag absolut! Med små barn att aktivera och inte rätta vädret ute så är det klart att det frestar på. Så som jag skrev så utgår jag enbart från min egen del, dvs inte några små barn, inte nån krångig väg till jobbet, inte en jätteuppfart att skotta varje dag osv...jag har full förståelse för dom som har det svårare i o med snön...men utgår jag från mig själv så myyyyser jag :)