2010-02-26

Livebloggar från jobbet ;)

Jag sitter ensam i receptionen på det stora företaget, det är väldigt sportlovslugnt. Det har inte kommit någon besökare på säkert en timma, så jag går och hämtar ett äpple, ett rött, fint, saftigt äpple och tar en stor, på gränsen till för stor tugga och givetvis dyker det upp en person just då. Frågar mig själv: ska jag tugga fort som fan nu eller ska jag spotta ut det?

Vilket jag än väljer så ser det inte vackert ut ;)

2010-02-19

Hej

Hej bloggen och ev bloggläsare som senaste tiden kanske kikat in här för att se om det finns några nya inlägg men inte fått något att läsa/titta på. Förlåt att jag har varit lite frånvarande här....har även varit lite frånvarande i övriga livet också. Det blir så ibland, och speciellt senaste tiden men det går vi inte in närmare på här..detta är ju en glad blogg you know ;)

Men nu är jag här igen, i allafall just nu i skrivande stund. Ska bara göra ett litet snabbt inlägg för jag ska inte bli sittande vid datorn just nu.

Jag känner mig lite ensam om en sak...och det är det här med vädret som gör mig ensam. Alla andra [läs: dom flesta] klagar över att det är för mycket snö, det är för kallt, för halt, för dåligt skottat, för höga snöhögar osv....och det är pga det som jag känner mig lite ensam. Jag tycker nämligen att det är mysigt när det kommer mer och mer snö :) Jag gillar ju vintern!
Så nu när det kom en omgång till i natt och det ska komma mera i helgen och nästa vecka så tycker jag det är mysigt! Och när jag säger det högt så tittar folk på mig som om jag vore galen, jag tror t.o.m att vissa tror att jag skämtar eller är ironisk...haha...eftersom det tydligen är så att man SKA gnälla nu och tycka att det räcker. Men jag är ju lite tvärtom ibland....;)

Ska det vara vinter så ska det vara ordentligt tycker jag!! :)

Trevlig helg på er!!