2011-05-09

Övningskörning


Igår var vi ute och övningkörde, Linus, Jessica och jag. Det är Jessica som håller på att ta körkort så vi kör hårt nu med att köra så mycket som möjligt. Men frågan är om hon får något körkort eller ej (se bild) haha...det ser lite trångt ut så jag man undrar ju hur hon ska få på sig bältet?? Man får inte åka utan bälte.

Nej då, jag skojjar bara... hon kör jätteduktigt och nästa vecka ska hon få köra den lilla ferrarrin som står borta vid pizzerian i Ekholmens Centrum ;)

Skämt åsido..hehe...Det blev lite action igår när vi var ute och övade rondellkörning vid ÖB och Netonnet (eller Netto som jag sa, "Ja, vi kör till Netto och tränar lite"... Linus bá "Netonnet menar du?"...haha..ja, sa jag, "jag stavade lite fel bara"..haha..) Men i allafall....vi körde där fram och tillbaka fram och tillbaka och utaför ÖB stod en Securitas-vakt och vi skojja lite och sa "undrar om han tycker vi ser misstänkta ut för att vi kör här fram och tillbaka?" Det var ju ödsligt där eftersom allt var stängt...Plötsligt ser vi en polisbil komma och vi bara "haha...nu har han skickat polisen på oss".... Vi körde vidare och där polisen eg borde ha svängt upp till Securitasvakten så körde den efter oss och blåljusade till så vi fick stanna... Vi blev rätt paffa och satte liksom skämtet i halsen!
Det visade sig att det nyss hade varit inbrott på ÖB så de undrade om hade vi sett nåt...

Det var ju skoj med lite action så där..men polisen lät oss fortsätta med rondellerna och de återgick till sitt. Vi körde sedan till Ekholmens Centrum där Jessica ville bjuda på kvällsmaten så vi köpte med oss mat hem men innan vi åkte så tog Jessica en sväng i den lilla Coca Cola-bilen....haha..

Inga kommentarer: