2008-06-05

Så häftigt!!

För ett par veckor sedan fick jag ett mail från en man som var intresserad av ett av mina fotografier. Jag blev väldigt glad och smickrad och överraskad och glad...och förvånad..och glad. Jag menar, han blev intresserad av ett foto som jag (!!) tagit. Jag som inte ens har en vettig kamera, eller jo, den är ok..men jag vet ju vad jag skulle kunna göra med en bättre kamera. Jag har inte fotat så mycket senaste tiden för jag blir så frustrerad över att min kamera inte klarar av det som jag vill få fram.
Men i allafall..åter till det där som gjorde mig så glad. Jag vill inte berätta för mycket för jag är så rädd för att det inte blir av då *skrockfull*. Men jag kan säga så mycket som att ett av mina foton kommer att synas i ett stort format, och då pratar jag stort, 3x3 meter, på ett stort event någonstans i världen. I 3 månader kommer det visas. Hur häftigt är inte det??!! Jättehäftigt ju för en amatör som jag :o)

Idag fick jag ett annat mail, från en namne som var intresserad av ett annat foto som kommer att visas på en känd tvkanals webbsida. Hur häftigt är inte det???

Alltså...jag vet inte vad jag ska säga. Jag tycker att det här är såååå roligt!!
Tänk att någon skulle vara intresserad av mina foton på det viset? Jag menar...av alla foton som finns så ville de ha mina. HÄFTIGT!!!! :)

Jag vet..jag berättar inte allt nu, men jag får väl ta detaljerna senare när det är verkligt för mig och när det är på riktigt. När fotona finns där de ska vara och jag fått bilder på det skickade till mig för det ska jag få från den bilden som ska ut i världen. :o))

4 kommentarer:

BiRDiE sa...

Fy fasen så HÄFTIGT :)))

Jag tycker ju att du tar fantastiska bilder, så jag är inte så förvånad. Grattis!

Kram!

Petra sa...

Nämen, har du fått en till förfrågan? Berätta, berätta!!! :-) Gud vad kul!

Anonymous sa...

grattis,vad jättekul.... du knäpper jättefina bilder. Blin inte förvånad ett dugg.

//vera

Eric sa...

Cool! Congrats! Which images are they going to put on display?