2009-01-10

Slut på julen

Idag åker de få julsakerna jag har framme ut här hemma. Även på bloggen har jag tagit bort julpyntet, dvs några foton jag hade på sidan här.

Jag gjorde även om Ett Foto Om Dagen till Dagens bild. Jag känner att jag inte kommer att kunna fota en bild, och lägga in den här, som ska representera varje dag, så jag tog bort det.
Det riktiga Ett Foto Om Dagen är så att man fotar varje dag, men man måste ju inte lägga in bilderna på bloggen. Jag kan fortsätta fota för min egen skull...vissa foton kommer ju vara sådana som jag inte vill lägga in på bloggen, utan jag fortsätter utanför istället.

Dagens bild får vara här på bloggen och då kan det bli vilken slags bild som helst, gammal som ny :) Känns bättre så, då känner jag mig inte så pressad. Det är just press på mig själv som jag ska försöka undvika.

Nu en liten kopp kaffe till och sen ska jag sätta igång och städa ut julen. Ha en fin lördag gott folk :)

2 kommentarer:

Marianne sa...

Nå, är det färdigstädat nu. Själv tog jag bort en julduk på köksbordet och blev klippt slut. Men nu känns det lite bättre mot i går.Skönt :o

Annelie sa...

Ja, nu är det färdigstädat!
Stackare...du får ta det lite i taget, huvudsaken du blir frisk..julen varar ända till påska ju så det är väl ingen brådska? hehe.