2009-04-13

MaxiYatzyGos

Ifall det var någon som trodde att mina katter inte tål varandra så vill jag säga att så är icke fallet. De tycker väldigt mycket om varandra :o) För bara en liten stund sedan tog jag detta foto där de ligger och myser i min säng:

Men....det ÄR faktiskt inte så jättevanligt att de ligger tätt ihop så här. Det händer bara nån gång ibland. Oftast går Yatzy undan och vill vara ifred medans Maxi vill vara där jag är, helst PÅ mig, och han ligger oftast brevid/på mig när jag sitter i soffan och ser på TV om kvällarna.

Yatzy är en "jag säger till själv när jag vill ha uppmärksamhet...det är inget måste...men jag säger till i så fall, men har du vägen förbi mig så stanna gärna och klappa mig, det gillar jag även fast jag kanske inte säger det högt...så gillar jag det.....massor"

Maxi är "Hallå!! Jag är HÄR...ser du mig inte...va fan!?!...jag är ju HÄÄR!!..mitt framför näsan på dig! Ser du mig inte så knuffar jag dig! Så ja...NU ser du att jag är här, Bra! Nu ska du klappa mig!!!!"

2 kommentarer:

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

hha det är ju lite av en "klyscha" att en del säger att Staffan Westerberg förstörde deras barndom..har aldrig riktigt fattat dock vad som menas med det..Jag älskade Lillstrumpa och systeryster..Men man kanske måste vara sjuttiotalsbarn och inte 81:a för att förstå förstördheten..hehe

en sliten msA sa...

De är så jäkla söta..!
Klart Yatzy tycker Maxi är jobbig. En ettrig liten snoris, jue ;) Men som sagt, en söt sån :)