2009-04-25

Dålig bloggare..shame on me!


Jag är verkligen världens sämsta bloggare just nu. Shame on me.
Det går för länge mellan inläggen. Egentligen saknas inte ämnen att blogga om....tror snarare det är energi som saknas från min sida...Jag vill, men orkar inte riktigt. Det är så mycket annat hela tiden som behöver eller tar min energi. Jag har en så lång Att-göra-lista som jag försöker beta av, men på nåt konstig vis så tar den aldrig slut...någon fyller på den hela tiden.
Not to myself: Släng alla block och pennor och säg upp 50% av personalen på hjärnkontoret! ;o)
Nävars...det är ganska roliga att-göra-saker...dock är dom lite tids-, penga- eller tankekrävande och då är det liksom inte så lätt fixat så där fort som man skulle önska. Jag skulle verkligen behöva vinna de där 25 miljonerna nu ;) Då skulle jag kunna anställa istället för att säga upp på mitt lilla hjärnkontor ;)
Bilden ovan är tagen i min trädgård. Scilla växer under äppleträdet.
Det växer allt lite spännande saker här nu. Jag har rensat massor i rabatterna och har ingen aning om ifall jag rensar bort nåt som inte är ogräs. En å annan planta har jag flyttat på och sparat ifall det är så att det är en vacker växt. Svårt att se nu när allt bara är små blad :)
Jag skrapade förrästen en triss förut...vann faktiskt 25...men tyvärr inte miljoner utan bara kronor. På nästa triss kanske....*drömmer vidare*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du vinner 25 mille...
Då får faktiskt DU köpa ALLA paketen till Hazzarden...så dé så.. ;-)

/Sara

Annelie sa...

Sara: Haha...ja det gör jag såååå gärna då. Men om jag inte vinner 25 mille, så ska jag allafall vinna ALLA paketen..hehe ;o))