2009-05-01

1 Maj i trädgården


Här är ett litet collage av några av de bilder jag tagit i min trädgård idag. Vattendropparna kommer från att jag har vattnat. Det har alltså inte regnat här idag, nej då, det har varit strålande sol och jag har svettats och jordat ner mig för jag har varit ute precis hela dagen och grävt och haft mig. Eftersom jag har katterna ute samtidigt som jag är ute så tar det ganska lång tid att få saker och ting klara eftersom jag måste passa på katterna hela tiden, mest Maxi för han trasslar in sig med linan hela tiden. Yatzy är lite mera stillsam och sitter/ligger på ett ställe en stund innan han bestämmer sig för att gå in igen. Idag har jag i allafall kantgrävt en rabatt så det ser lite bättre ut än innan, sen har jag grävt upp en växt (har ingen aning om vad det är för växt) och flyttat på den. Fyllt på med jord överallt och snyggat till ett par kanter med några stenar som jag grävt fram de gånger jag grävt. I den här trädgården hittar man inte bara stenar, utan jag har även hittat 2st gardinstänger, en rostig vattenkanna, tennisboll, tältpinnar, en nyckel och jag vet inte vad, men mycket skräp med tanke på att det inte är så speciellt stor trädgård. Men det har varit oskött innan så det finns allt att göra. I morgon ska jag nog åka och titta på häckplantor och se om jag hittar nåt fint att ha på framsidan. Ska även se om jag hittar en grill, det måste jag ju bara ha! Jag har varit grillsugen i ett par veckor nu! Hoppas det är fint väder i morgon också, men det skulle det väl vara, eller? :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att du inte hittade en kista full med guldpengar också :-)

Men kanske om du gräver tillräckligt djupt???

/Sara

msA sa...

Åh vad fina majbilder :)
Kom och käka på min altan nån gång - har ingen grill än, men snaaaart. ;)
Kram!

Marianne sa...

Åh, vad fina bilder. Hoppas nu att det blir ännu fler fina bilder efter dagens jobb i din trädgård. Den kommer att bli gööörfin när allt är klart. Jag är jäkligt nyfiken på pionbusken. Där kan du hitta skitbra fotomotiv. Nu väntar duschen, måste tvätta av oss all din trädgårdsskit, he,he :o))

Annelie sa...

Sara: Ja det var riktigt synd...och nu har jag ju grävt klart och har inget mer att gräva, så om jag blir lite grävsugen nån dag så kan jag ju gräva lite på måfå och rikta in mig på att gräva djuuuuupt ;o)

MsA: Det gör jag gäääääääärna!! Vi köpte en grill i går :)

Mamma: Ja det ska bli spännande och se vad det blir av de här växterna som är sparade nu :) Undrar vad det är för färger på blommorna?
Tack så jättemycket för hjälpen idag!
Kram