2010-01-15

Catfight

Detta är filmat med mobilen och det är inte den nyaste modellen jag har så kvalisorten blir därefter. Det är även några månader sedan så Maxi ser ganska liten ut, han är numera större än Yatzy :)

Den här brottningsmatchen är av ganska mild sort, en kort liten fight bara som är över när Maxi får syn på sitt älskade sugrör ;) Men så här ser det ut för det mesta hemma hos mig...katterna brottas och sen brukar dom rejsa gärnet också, men det har jag inte lyckats filma och tror inte att jag ens hinner att få med nån katt om jag skulle försöka filma det för de springer så fort fram och tillbaka och upp och ner från möbler och fönsterbräder och saker och ting far omkring. Den röda mattan som de är på ligger aldrig på sin plats ;) Maxi går ofta omkring så där med ett sugrör i munnen och letar efter en bra plats att leka med det, oftast vid soffan så att sugröret försvinner in under soffan och han inte kan få tag i det. De får nya sugrör titt som tätt och sist när jag skulle dammsuga under soffan så fick jag fram en hel hög, och även några påsklämmor och tygmöss. Då var det lycka för katterna kan jag säga, när de plötsligt fick en hel hög med "nya" leksaker. Sen när jag skulle dammsuga nästa gång så var det en knöl på mattan som vardagsrumsbordet står på och när jag lyfte där så låg det fint på rad ca 10st sugrör. De är finurliga, kissarna ;o)

1 kommentar:

Marianne sa...

Men så bra. Det ser väldigt allvarligt ut, men jag vet ju att de leker. Och Maxi är ju så himla nonchalant när han går iväg med sugröret precis som inget hade hänt. Och musiken till är ju perfekt :D