2010-12-03

TGIF

TGIF - Thank God Its Friday!!!

Efter de 3 senaste dagarnas bussäventyr tycker jag det är såååå skönt att det nu är helg! Jag orkar inte tänka på busstidspusslandet längre!!
Gårdagens hemresa från jobbet tog priset. Fy fan alltså!! Jag slutade jobba kl 15 och var hemma kl 16.50. Tar jag bilen från jobbet och åker direkt hem så tar det ca en kvart (inräknat lite köer, trafikljus och så), så det är ju liiite skillnad alltså!!
Jag stod vid sjukhuset i 45 minuter, i 20 minusgrader eller vad det var igår, innan jag kom på bussen hem! Jag höll på att bryta ihop då...först gjorde jag misstaget att stå på fel sida i ca 10 min så då missade jag ju första bussen...klev över till rätt sida och då var det 13 min kvar till bussen skulle komma och när den väl kom...så var den FULLSATT!! och ingen extrabuss kom heller. När jag läste på tavlan så tickade den över från 0 minuter till 13 minuter tills nästa buss kom....då fick jag nog och klarade inte av att stå kvar så jag gick in i sjukhuset för att värma mig en stund. Sen kom då äntligen bussen och man fick stå som packade sillar....

Jag tror kylan gör hjärnan trög....jag har tänkt så jäkla fel (eller rättare sagt, jag kan inte tänka klart) när jag stått och väntat på bussarna. Jag har varit förvirrad av alla bussnummer...om jag ska åka 16 och sedan 2an till jobbet så tror jag ju att jag ska åka 2an och sedan 16 hem...men nae...då ska man åka 59 och sedan 17!!! Jag har inte lärt mig nya systemet...förr var det lättare, skulle man till stan så skulle man stå på den sidan av gatan och skulle man åt andra hållet stod man på andra sidan gatan. Logiskt. Nu är det inte logiskt längre....för det är inte alls säkert man kommer till stan bara för att man står på den sidan av vägen!! Suck!!

Jag hoppas vi kan få ordning på bilen i helgen!! Vi ska kolla det i morgon....för jag bara inte orkar tänka på det ikväll!! Nu ska jag bara äta nåt sedan ska jag krypa ner i soffan och se på idol...får se om jag kan hålla mig vaken, igår somande jag redan i första reklamen när jag kollade på Byggfällan som började kl 20.

Satans huvudvärk har jag också!! Aj.... god natt!

Ska kanske förtydliga att det inte är enbart bussåkande som gör mig trött och grinig...nej, vi lägger på lite annat smått och gott också så toppar vi fröken Johnssons humör rejält. Men sånt övrigt skrivs det inte om i bloggen...så därför är bussåkandet huvudboven här ;)

..och just det...i helgen måste jag gå igenom bilderna från förra helgens glögg-vinterljus-promenad som vi gick på lördagkvällen. Har inte hunnit kolla ordentligt på bilderna än :)

Inga kommentarer: