2011-08-09

Vardagsrumsmakeover före och efter

Minns ni att jag var och hämtade möbler för några veckor sedan?

Nu har jag målat färdigt med bara ett missöde när Maxi (såklart!) hoppade upp och landade på den ena nymålade möbeln..haha..jäkla katt! Jag vrålade i och han flög i väg upp på en annan möbel och sen ner på golvet och iväg, det var fotspår överallt. Tur det gick att tvätta bort med vatten.

Jag upptäckte när jag hade fått hem möblerna att den byrån som jag tänkte ha som tv-bänk var betydligt smalare än jag trodde så min gamla tjocktv skulle inte kunna stå på den. Så det var bara för mig att köpa en platt en, vilken känns som om jag var den sista på jorden som gjorde..haha. Tur att jag hade några kronor sparade så det inte sved allt för mycket i kassan. Linus och jag var runt i olika butiker igår på jakt efter en 32-tummare så billigt som möjligt utan att vara skräp (visserligen tror jag att vilken tv som helst man köper ny idag skulle vara betydligt bättre än den tjocka vi hade så det var mycket priset som styrde). När vi tittade runt började 32-tummarna se väldigt små ut och skillanden i pris upp till en 42-tummare var inte så stor så vi slog till på en sån. Väl hemma ser jag att det var rätt valt! :)

Så här såg det ut före:


Trä trä trä...är så trött på det! Tv-möbeln är till salu om någon är intresserad!

Nu har jag kommit en liten bit, är ej helt klar ännu men just nu ser det ut så här:

Vita möbler är vad jag vill ha nu så soffbordet står på tur för en svängom med penseln. Sen måste vi fixa sladdarna och piffet, dvs lampor och tavlor och så. Jag fick ta det jag hade just nu men kommer byta ut det. För att göra Dvdfilmerna lite roligare att ha framme så sorterade jag dom i färgskala ;o)
 Jag fotar inte åt andra hållen, för där ska småjusteringar göras så får se om jag visar det senare.

Nu ska jag ställa in saker som jag vill ha lättåtkomliga i skåpet. Just nu har jag den förvaringen i en garderob och jag behöver den platsen till annat så nu ska det bli så skönt att gå ordning på grejjerna :)

1 kommentar:

Marianne sa...

Grattis till nya TV´n. Och vad fint det blev med vita möbler.Nu kan du söka jobb som heminredare också.