2011-09-04

Lyckat misstag
Den här lilla tårtan är anledningen till helgens lyckade misstag :)

Själva tårthistorien vill jag inte outa här då jag inte vill hänga ut eller skylla på någon, alla kan göra misstag. Men det slutade iaf med att jag i fredagskväll hade en tårta i kylen som ingen skulle ha och visste inte riktigt vad jag skulle göra, jag ville inte slänga den inte heller äta den själv så jag skrev på facebook att "den som kommer med bästa motivering till att fira med en tårta ska få den" :)

Jag fick ett par snabba kommentarer, men det som fick mig att hoppa av lycka var när min fd arbetskamrat C som bor i Stockholm skrev "Jag får nog helt enkelt komma ner och äta upp den med dig", och ja ba: JAA, GÖR DET!!.och hon ba: Ja ja tror fan jag gör det!!..haha..

Det här hade lika gärna kunnat varit ett sånt tillfälle när man skojjar och liksom bara pratar så där, men inte menar allvar, men den här gången så slog vi till och ba: Va fan..man måste ju va lite spontan nån gång också ju. Gillar spontana upptåg, det blir oftast extra roligt då :)

Så igår, lördag, åkte hon ner till Linköping och jag mötte upp vid ÖB och det var så himla roligt att se henne för vi har inte setts på flera år. Vi åkte till Max och käkade och där började vi kontakta våra andra 2 fd bästa arbetskamrater som bor i Linköping och Mjölby. Vi fick tag i E i Mjölby och bestämde att vi skulle ses. Tyvärr kunde inte M vara med.
Men C och jag åkte och handlade lite mat och sen hem till mig, där vi i stort sätt bara pratade och pratade hela em och kvällen, och så grillade vi och drack lite rosé medans vi pratade också.

Idag när vi vaknade så gjorde vi oss i ordning och åkte till Mjölby till E och L och fikade med den lilla tårtan och hade en jättemysig dag i deras sommarstuga och så fick vi se deras nya hus de köpt och där fick jag nästan lust att flytta till Mjölby..det där huset hade varit perfekt att bo en liten familj (eller själv) i..det hade passat mig perfekt..hehe.. Men det är ju upptaget och jag vill ju inte flytta från stan ;)

Jag har haft en supermysig helg med mycket skratt och härliga vänner :)
Tack alla inblandade :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter helmysigt! :)

/Sara

Anonym sa...

Det var verkligen en superhärlig helg!! Det måste vi göra om!/C

Annelie sa...

Ja det var en kanonhelg! Det får absolut bli repris på det :)