2007-08-25

NymålatDet går sakta men framåt med min lägenhet.

Jag har äntligen fått min blåa soffa med fotöljer sålda! Skönt att bli av med dom, och najs att få lite extrapengar så dagen efter åkte jag och spenderade dom diiiirekt! ;)
Köpte mattor, verktyg, färg, gardiner och ja minns inte riktigt exakt vad längre, men många påsar hade jag med mig hem i allafall *S*

Idag har jag roat mig med att måla om en byrå och ett vitrinskåp.
De var i tråk-furu innan men nu blir de antikvita. Byrån är klar den hann jag måla 2 gånger idag. Men vitrinskåpet grundade jag med en annan sorts färg och den verkar torka lite saktare. Syns på bilden att jag har börjat uppifrån med orginalfärgen, men märkte att träet sög upp färgen massor så att för att få färgen att räcka så bytte jag till den andra vita färgen jag hade.
Men i morgon ska jag måla det sista sen är det klart! :)

Sen behöver jag ge mig ut på en shoppingrunda igen, jag behöver ett skoställ och hatthylla (eller vad jag vill ha) och en spegel över byrån... får se när jag hinner det. Veckan som kommer är lite fullbokad om kvällarna redan.
Det är gympastart igen, föreläsning av Mia Törnblom i Norrköping, paketparty och loppis.
Typiskt att allt är på en å samma vecka! Nåja..
Jag har i allafall kommit på vad jag nog skulle vilja jobba med istället för receptionist. Möbelrenoverare!!!! Det tycker jag verkar vara roligt! :)

4 kommentarer:

Birdie sa...

Vad du FIXAR! Och så FINT det blir! *impad*

SqZ sa...

Suck, nu känner jag också pressen att ta tag i våra furumöbler :-/

Petra sa...

Vad kul att få se en glimt av lägenheten. Det kommer att bli så SNYGGT tror jag! Vad fina din byrå + vitrinskåp blir! Omålade furumöbler känns ju onekligen rätt passé... Jag vill bli av med vår fula TV-bänk i furu. Sen när du blivit möbelrenoverare har jag ett runt bord som du kan få fixa. Det behöver nog lite träspackel och sen vill jag ha det målat i antikvitt eller pärlvitt eller nåt sånt. Då kan vi leja dig för jobbet ju för jag hatar att måla! ;-)

Annelie sa...

sqz: Det var inte meningen att sätta press på dig ;)

Birdie: Suck ja.. det har tagit HELA helgen att måla! Jag som hade planerat in att hinna så mycket mer har bara hunnit måla.. bara tejpa alla små fönster tog en evighet. Skönt att det är över nu. Ont i kroppen har jag, träningsverk i låren, ont i ryggen, målararmen är helt matt *Asg* Känns som jag gjort ett aerobicspass *S*

Petra: Japp! Då vet jag att jag har EN kund i allafall :)