2007-09-22

Stenar


Jag funderar på att göra en tavla av någon av dessa bilder, men kan inte avgöra vilken som skulle göra sig bäst på väggen. Vad tycker du?
11 kommentarer:

Eric sa...

oh tough choice, you haven't got space for both??

Petra sa...

Den i färg - helt klart! Nån gång får du lära mig att göra sådana bilder (d v s om det finns nåt smartare sätt än att manuellt krympa och klistra in alla bilder i en bild). Det blev jättesnyggt!

Annelie sa...

Petra, jag hittade ett smart sätt. Man behöver endast EN bild. Dessa är en och samma bild. Man förstorar, förminskar och flyttar runt varje ruta så som man vill ha det istället. Kolla på Moderskeppet.se efter tipsen :)

Annelie sa...

Tulip...hihi, plats för båda har jag, men blir inte det lite tråkigt ;) Nä, jag ska välja ut en av dom beroende på var jag har tänkt att ha den. Den i färg passar i vardagsrummet och den svartvita i hall eller sovrum. Får fundera vidare på det ett tag :)
(sorry att jag svarar på svenska, men jag tror du förstår!?) :)

Birdie sa...

Båda!
En i färg där den passar, och den svartvita nån anannstans ;)
Inget får förfaras ;)

Annelie sa...

Hihi...jag tror jag kommer att välja den svartvita. Jag fick en annan idé idag om vad som kan passa bättre i vardagsrummet som går i bruna toner :)

Petra sa...

Åh, jag tror inte jag är smart nog för att nånsin begripa mig på det där. Jag har försökt en lång stund nu, men det blir inte alls som dina bilder. Så...frustrerande!

Annelie sa...

Jag tror du klurar ut det tillslut Petra.
Jag kan tyvärr inte förklara så här i efterhand, för jag minns inte. Jag följde bara instruktionen. Men vi kan väl slå våra kloka ihop nån dag när vi träffas och se vad vi får fram :)

Anonymous sa...

Nu e det ju så att det passar faktiskt bäst hemma hos mig !!!! så jag gör slut på detta velandet och tar två grå o en i färg. Ska vara minst ca 75 * 45 tack. Att det jämt ska va en annan som kommer med lösningarna. - säger som lilla L - moster kan dig e lätt. Tacka inte det e så lite så.....................pppppuss

Annelie sa...

Hihi, jag är så glad att jag har dig som löser allt! Kan du komma hem till mig och hjälpa mig med resten av velandet också?? Puss!! :)

Eric sa...

hehe jo förstår alldeles utmärkt, men är ibland för lat för att byta tangentbordet & hjärnan till svenska :D

Om du vill göra nå't helt annorlunda med en bild kan jag tipsa om rasterbator... google termen.