2008-03-29

Ont...

..om pengar har jag gott om.

25 mille är precis vad jag behöver nu ;o). Har betalat räkningarna och bläääää vad tråkigt det är! Blir ju tusan ingen kvar :o(

Det som blev kvar ska jag göra av med i morgon...ska åka och köpa 2st fotöljer. De är begagnade...men preciiiis såna som jag vill ha. Det har tagit mig 7 månader att hitta dom.
De behöver bara lite nytt tyg, men det får jag ju ta och fixa lite senare (om 7månader kanske..hehe).. har varken tid eller pengar just nu.

Ikväll blir det blodpudding till middag... haha..nä, inte för att jag är fattig nu, utan för att jag tycker det är gott ;o)

6 kommentarer:

Marianne sa...

Ha,ha - jag kommer ihåg när ni var små och vi alltid gick och käkade julbord ute för en himla massa pengar. Det enda du och din bror gillade vad just blodpudding. Där gick köket med vinst :o))
/Mamma

Annelie sa...

Hehe..jasså var det så? Det har jag inget minne av, var jag så liten då kanske?

Eva sa...

Åh va roligt!
Inte att du har ont om pengar... men fåtöljerna menar jag ju. :o))
Nyfiken blir jag och hoppas du visar dom någon dag.
Ha det så gott.
Kram Eva

Petra sa...

Nämen vad kul att du hittat fåtöljer äntligen! Grattis säger jag och väntar precis som Eva otåligt på bildbevis! ;-)

Anonymous sa...

Hej!

Så klart vi ska ta torgt... :-)
Ser fram mot det mycket!

Hur menade du sist? Ärlig och rak, jag?
Hur tänkte du då?

Kram kram /Sara

Annelie sa...

Eva och Petra: Ja, det kommer bilder så småningom. Det är såna där gamla nätta 40, eller om det är 50-talsfotöljer som ska rustas upp :)

Sara: Japp..DU!! Jag beundrar din tuffhet som du visat på din Afrikaresa och din ärlighet mot dina "dumma" kollegor. Det är strongt gjort, tycker jag :)