2008-03-15

Seg lördag...

Jag är lite ordlös, har inte haft nåt att blogga om sen i söndags (tror jag det var). Jag orkar inte riktigt, det är så mycket annat som snurrar i huvudet och jag måste sortera igen. Bestämma mig för vad som är viktigast för stunden. Bloggen kommer liksom längst ner på listan då.

Idag är jag seg som tusan, igår när jag kom hem från jobbet hade jag feberkänsla och jordens huvudvärk. Blev inte mycket gjort då. Jag skulle egentligen ha åkt till en kompis på kvällen, men min kropp orkade inte det så jag fick ställa in. Sen låg jag i soffan och tittade på Lets Dance, sen gick jag och la mig. Idag vaknade jag med huvudvärk och den vill inte gå över.

Jag behöver fixa med lite grejjer här hemma, men jag får väl ta det i små doser helt enkelt.

Igår var jag med om om "kul" grej...jag gick till ett ställe som jag går till dagligen (i mitt arbete) och sprang på en fd dejt..hehe.. "Nämen heeeej, jobbar du HÄR????"... Kul att se honom, vi hade en himla rolig och spontan dejt för några år sedan. Sen såg jag ett namn på samma ställe som också är en fd flört (om det ÄR han vill säga, det vet jag inte än), eller vad jag ska säga... vi dejtade inte, men jobbade på samma företag för 8 år sen och han var väl lite PÅ kan man väl säga, men jag var inte intresserad för han var upptagen. Sånt gillas INTE av mig!! Så nu jobbar de två på samma företag och jag kan ju inte låta bli att undra om de nånsin kommer att nämna det till varandra. Typ "jag var intresserad av henne..vi dejtade"..."Jag också!!" *ASG* Vad säger DET om MIG egentligen????? Haha...

Och just ja, en annan kul grej som är på gång. Jag har 3st tårtbeställningar! Så himlar roligt, en av dom är en riktig utmaning, så spännande! :) Ni får se bilder sen i mitten av april...så nu ska jag börja planera vad som behövs och så ska jag beställa hem grejjer :) Kul kul! :)

Nu måste jag lägga mig ner en stund....ha en härlig lördag kära vänner!!

4 kommentarer:

Eva sa...

Hoppas att du mår bättre, inget roligt att inte må bra.
Sitter här med ett smile när jag läser om dina dejter... så himla roligt! :o))

Och så blir jag självklart jättenyfiken på dina tårtor, vilket tema osv. Ska bli riktigt kul att se sedan.

Hoppas du får en fin söndag!
Kram Eva

Annelie sa...

Jag mår mycket bättre idag :)

Teman kan jag ju avslöja :) Det är Prinsessa, Fotboll och Simpson. Det ska bli riktigt roligt att göra dom 3 :)

Petra sa...

Det är TUR att det börjar närma sig vår! Man brukar ju slippa de värsta förkylningsvågorna då i alla fall. Skönt att du mår bättre! Önskar jag kunde säga det samma. :-/

Kul med tårtbeställningarna!

Birdie sa...

Hihi, det där med "dejten" var ju kul :)))

Käkade förresten mat med en annan av dina f.d. dejter (fast det var väl mer än så då?) igår kväll. Sympatisk man. Du får komma och hälsa på mig på jobbet, då skulle han DÖ (alt. dra på sig ett extremt pokerface)! ;)
Den mannen är en mjukis som vill vara en hårding emellanåt *ler*

Kram!