Jag har gjort en provtårta. Varför det är en provtårta är för att det är en liten tjej som fyller år på söndag som inte tål mjölk, så denna är bakad med särskillt smör, mjölk och grädde.
Den riktiga tårtan kommer inte att se ut så här, den ska bli rosa och princessig :)
6 kommentarer:
Jag tål inte heller vanlig mjölk och det blir ingen skillnad när man bakar. :o)
Tårtan är hur rolig som helst!
/Eva
Ja, nä, det var ju ingen skillnad. Det var bra :)
Jag använde soyagrädde, den blev mycket slätare och finare faktiskt, än vanlig. Är det sån du använder till dina cupcakes? För du får så slät grädde, inte så där "frasig" som jag tycker att det blir. Man kan säkert vispa den lite lösare, men då tror jag att den inte mönstrar sig i spritsen så jag har inte provat det.
Va kul med prickar, blev den godkänd.Väntar med spänning på den rosa tårtan :o)
/Mamma
Äter du och sonen upp alla provtårtor som du gör? :-)
sqz:
Nääe, det går ju inte..*skrattar*. Det här var den enda provtårtan jag gjort, och den tog jag med till jobbet och så hämtades den av chefens chef som är beställare av den riktiga tårtan. Hon bjöd de andra på jobbet :)
Jag tycker inte så mycket om tårtor, så jag äter sällan. Kan ta nån liten bit nån gång bara :)
Så jäkla cool!!!
Skicka en kommentar