2011-02-04

Fredag 4 februari

Random bild

Så skönt att det är fredag igen! Jag slutade tidigt idag, åkte och tränade en timme och sedan köpte jag ostbågar..hehe..det FÅR man äta när man tränar. Men på måndag kör jag igång med GI igen...då är det slut på godis igen. Jag har tränat 3 gånger i veckan sen jag köpte kortet...känns jättebra. Lite tråkigt att träna själv, men jag tror ändå det är mest effektivt för mig för jag ogillar att passa in mina tider med andra, nu kan jag åka och träna direkt när jag slutar jobba, det är det bästa för mig.

När jag kom hem städade jag. Skönt att ha det gjort till helgen. Nu ska jag bara hoppa in i duschen och sen börja med maten. Det blir kycklingwok med nudlar ikväll.

Det var menat att Linus och Jessica skulle åka till Egypten i tisdags på semester, men det blev inställt i söndags. De var givetvis deppiga för det, men jag är glad att de inte hann åka iväg. Som tur är så fick de pengarna tillbaka så det är ju bara att leta efter ny resa.

Jag tror jag har världshistoriens tråkigaste blogg just nu....kanske för att jag är tråkigast i världshistorian också...hehe...känner mig otroligt tråkig. Men ska skärpa mig....
Jag har allafall hittat lite nya sätt att redigera bilder som jag tycker var himla fint. Bilden ovan är en variant....jag tog en random bild på en blomma..följde instruktionerna och vips så var bilden på blomman finare, tycker jag.

I helgen ska jag nog börja med "projekt måla om möbler"....kanske inte kommer så långt, men jag måste börja allafall :) Ska visa sen vad jag gjort...lite före - efterbilder kanske?

Nej, nu måste jag vila armen. Har ff väldans ont i min arm...så dumt! Det hjälper att använda det där bandet jag köpte...men det går inte över och jag vet inte om det är bra eller dåligt att träna. Jag kan knappt lyfta ett mjölkpaket ibland....måste kolla upp detta alltså. Men inte nu...för nu startar fredagsmyskvällen!

Tjing!!

3 kommentarer:

Kristina af Knusselbo sa...

Ursäkta men 4 januari? Fredagstrött indeed? :)

Annelie sa...

Hahaha...ja det var jag nog. Det måste jag ju genast ändra!

Annelie sa...

Kan meddela att jag i morse ändrade blad på almanackan på väggen...hehe..så jag var nog inte bara fredagstrött utan helt enkelt kvar i januari *S*