2007-07-23

No good day today...


Datorn har ju bråkat med mig ett tag nu igen. Den bestämmer sig för att starta om sig titt som tätt. Speciellt när jag håller på med något. Häromdagen redigerade jag foton och höll på att bli tokig när datorn började om ca en gång i kvarten. Det som retar mig mest med den är att om jag låter datorn stå på en hel dag utan att jag använder den...då minsann har den inte startat om sig, men så fort jag sätter mig och gör nåt.. då!!
Idag upptäckte jag att Digitalboxen fått spunk också! Den vägrar att fungera, den ser ut så här hela tiden:Hotade med att slänga ut den genom fönstret och skulle inte få komma in igen förrän den bättrat sig... men det hjälpte inte! Den har tjurat hela dagen och jag tänkte.."Bra!! Fine! Om du inte tänker fungera, så tänker jag inte att använda dig, så det så!!"


Vädret är pissigt också, bokstavligen talat. Ser ut så här utanför just nu:

Det blir man ju inte så gladare för då direkt!
Så jag har städat idag, jag hatar att städa och ännu mer hatar jag att stryka. När jag styrker blir jag på väldigt dåligt humör. Jag tycker det tar en evighet att bli klar och det blir aldrig så slätt och fint som jag skulle vilja att det blev. Tjurig och varm (för fy fan vad varm det har varit *pust, flämt*) gick jag in i badrummet där jag tvättade. Tyckte att det var som en bastu och så hörde jag att det pyste lite från elementet. Då upptäckte jag att det var varmt...väääldigt varmt! Då var det PÅ!! Vred av det! Men jag förstår inte hur det gått till, jag vred av alla element för läänge sen!

Så för att muntra upp mig lite fick jag för mig att jag ville baka. Jag hade inte så mycket bak-saker hemma, och jag ville inte åka och handla för det skulle ta sådan tid och jag var otålig. Så jag fick för mig att göra kladdmuffins. Jag hade bara några formar kvar, bullformar. Var lite osäker på om det är nån skillnad på bullformar och muffinsformar men jag chansade. Skulle jag INTE ha gjort!!! Bullformar är INTE gjorda för att göra muffinsar i. Iallafall inte dessa formar! Säkert billig skit jag köpt nånstans! Smeten bredde ut sig och rann över. Vissa blev lite brända.


Nu vet jag att dessa muffinsar ska se lite misslyckade ut, så inte förrän jag skulle smaka på en insåg jag misstaget. Det var helt jävla omöjligt att få bort muffinsen från pappret! Själva kakan i sig var ju jättesmarrig..lite krispig här, och kladdig där.. men HUR får man bort pappret?? Så här såg det ut efter en stund, då jag gett upp:


Som du förstår har min dag inte varit vad jag hade önskat. Men känner du nån som är duktig på datorer, digitalboxrar, styrka kläder, fixa vettigt väder och som vill ta en fika med muffinsar som tar en evihet att äta? Så... är han/hon välkommen!!!!!

2 kommentarer:

Hello sa...

hey! i'm going to cali this weekend and won't be back until september...here is the website i was talking about where i made extra summer cash. Later! the website is here

Birdie sa...

Hehe, det låter som att fler än jag inte tycker regn och trams är särskilt kul.
Muffins äter jag gärna - liksom kladdkaka, du vet *lägger upp ett garfieldsmile*