2008-02-02

Höger, vänster...

Alltså!!
Ikväll fick jag syn på en sak som jag önskar att jag inte hade sett.
Min höger och vänsterhand ser helt olika ut!!

Vänster hand är ganska mjuk och slät...inte så jätterynkig...bara lite, men jag antar att det är normalt för min ålder.

Högerhanden däremot....den måste vara ca 10-20 år äldre!!!??? Den är jätterynkig och huden är hårdare och betydligt torrare...mera härdad eller vad jag ska säga. Högerhanden ser allafall mycket äldre ut än vänsterhanden. Jag borde fota det....men just nu är batterierna på laddning, så det kanske kommer senare...eller inte..jag vettefan om jag vill visa hur illa högerhanden ser ut..*S*.

Hur 17 kan det vara sån skillnad????

Kan det vara pga rökning...det sägs ju att rökning gör en rynkigare..och eftersom jag röker med högerhanden...så kanske den blir äldre pga det??? Eller???


Ja jag vet inte....men jag har nog aldrig sett denna stora skillnad tidigare så jag är helt chockad!!!?!!

4 kommentarer:

Annika sa...

De kanske e så jag tittade genast på mina händer såg ingen större skillnad förutom att högerhanden e lite större än vänster :)
En annan sak som en kompis sa till mig -Du Annika ligg aldrig ovanpå en kille, vet du att hela ansiktet faller ner, man ser för jävlig ut. Så jag va ju tvungen att testa, la en spegel på golvet ställde mig på alla fyra tittade ner på spegeln JAG FICK MIG EN CHOCK ngt fulare har jag ALDRIG sett!!
Men det behöver inte vara så för alla kanske, men hittills har ingen sett speciellt sexig ut *S*

Eva sa...

hahaha
Undra om det var jag som sa det till Annika... råka se kommentaren ovan. ;o))

Jag tittade också på mina händer... slutade röka för snart 4 år sedan men rökte ju en himla massa år innan. Jag ser ingen större skillnad men känner att högerhanden är mycket torrare än den vänstra. Men jag är så himla mycket i vatten varje dag och mest säkert med höger... så det är inte så konstigt.

Hoppas du har en fin dag! :o)
/Eva

Annika sa...

Nä Eva de va hon som bodde i lght efter dig som sa det till mig o jag sa sen det till dig, du testade det oxå och du höll på att dö *S*

Så nu måste du testa detta Annelie!
Och berätta sen vad du såg hehe...

Annelie sa...

*asg* Det måste jag ju kolla!! Eller inte, för då kommer jag ju alltid att tänka på det. *asg*

Har nog mycket med vattnet att göra, man använder ju höger mest. Jag får börja smörja handen extra mycket nu för det var verkligen stor skillnad.