2008-02-21

Soffsurfar

Jag sitter bakåtlutad i soffan med datorn i knät. Det är lite svårt att skriva på dessa platta tangenter när man har långa naglar, kommer åt de närliggande bokstäverna hela tiden. Men det är nog en vanesak...eller så är det dags för mig att fila ner några naglar. Speciellt vänster pekfingernagel..den är lite i vägen just nu ;o) De är lite ojämna..naglarna. Det är inte så snyggt. Men det har jag inte lust med att syssla med just nu.

Det är inte min dator det här...jag har ingen bärbar, tyvärr. Jag lånar sonens just nu för min dator bråkar. Den vill inte vara med alls just nu, och jag vet inte vad man ska göra. Jag mucklade lite med den förut men det hjälpte inte och då blev jag irro och struntade i det. Gick ut i köket och gjorde en kladdkaka istället ;o)

Nu när jag tittade på mina foton på bloggen, så såg jag att det är ljusare inställning på denna dator än min. Det var inte så bra att se...hehe...för jag såg plötsligt skavankerna, som inte syns i min dator. Så när jag får igång min dator igen, så ska jag ljusa upp skärmen. Det känns ju inte så kul att lägga ut bilder som jag varit nöjd med och så ser jag nu att de inte alls hade gått igenom min besiktning om jag hade sett det tidigare...haha.. nej då, så farligt är det inte, men ni fattar vad jag menar.

Yatzy är jättesöt just nu, han ligger på fönsterbrädat och sover, han har legat där länge så han är så avslappnad och "borta". Han sträckte nyss på ena bakbenet och spretade med tårna, det söta i de är att han liksom stannade kvar i spretet. Så nu ligger han där med ena framtassen hängandes ner och baktassen med spretande tår också. Oj, nu rycker det i framtassen...nu drömmer han nog :)

Nu ska jag gå ut till köket och laga kvällsmat. Det ska bli pasta med vahettere-korv och carbonarasås.

Vad jobbigt det är att inte komma åt sin dator...jag har så många adresser sparade i favoriter som jag brukar kolla igenom i stort sätt dagligen..men nu minns jag dom inte ju. Hoppas verkligen att min dator kommer på bättre tankar och fungerar i morgon.

I morgon är det för övrigt FREEEEEEEEEEDAG!!!!
Kram från soffsurfarn :)

7 kommentarer:

Eva sa...

Åh jag känner igen det där med bildskärmar!! Åh jag kan bli galen när jag ser mina bilder på någon annan skärm... blir nästan rädd! ;o))
Jag hoppas också att dn gamla dator funkar imorgon. Synd att du är så långt bort... känner en som är grym på just datorer och allt vad det innebär. Själv är jag inte det.. vilket är synd.

Jag tycker dina bilder ser kanon ut på min skärm, kan ju vara skönt att veta ialla fall. :o))
/Eva

Annelie sa...

Ja, det var så stor skillnad tyckte jag. Att det skiljer mellan skärmar vet jag ju...men så här mycket. Jag blev chockad. *s*
Känns tryggt och skönt att höra att du tycker bilderna är bra *glad* :o)
Det är bra att känna datakunnigt folk..jag fattar ingenting av sånt. Datorer SKA bara fungera tycker jag ;o)
Jag får ta lite hjälp från datakunniga vänner :)

Annika sa...

Hellooo...muckar gräl med datorn hm...*S* nä men de e för tråkigt när den håller på o strular man blir ju sur! De går ju över som tur e! Hoppas att det funkar för dig nu iaf :) Visst e graffiti coolt, det finns så många snygga målningar.

Ha en go fredagskväll o mys framför Let´s dance ;)

Annelie sa...

Annika:
Datorn är fortfarande dum, kan du mucka lite till? ;o)
Men jag har en snäll son som lånar ut sin...han använder sin gamla just nu :o)

Eva sa...

Hoppas du får en skön helg! :o))
Och att datorn skärper till sej!! ;o)
/Eva

Birdie sa...

KLADDKAKA!!! *slickar mig om munnen*
Och vahetterekorv funkar ju också :)

Nanne sa...

äsch då man vänjer sig skriva med långa, låt dom växa :-)