2009-08-21

Klockan


En annan bild på klockan i droppen. Fick frågan om det var fejk, det är det inte. Jag har fotat droppar med min köksklocka bakom. De svarta strecken som är i bakgrunden är visarna och man måste ställa klockan uppochned för att det ska bli rätt i dropparna. Jag ska testa med lite andra saker som bakgrund också :)
Tiden har gått så där fort igen (förutom de sista timmarna på jobbet idag som tog en eeevighet) men nu har Linus kommit hem över helgen. Han hade verkligen 3 veckors saknad sömn att ta igen för idag när jag kom hem efter jobbet klockan 17.30 så sov han fortfarande (?!??!!) Haha...han var ganska chockad själv över att klockan var så mycket ;)
Själv tycker inte att klockan är så mycket just nu, men jag går nog snart och lägger mig ändå för jag är sååååå trött!!! Jag har inte kommit ur semesterlunken, känns det som...har lite svårt att acceptera att jag måste gå och lägga mig om kvällarna för att orka upp till jobbet nästa dag så det har blivit alldeles för lite sömn.
Förra lördagen ställde jag ju klockan för att gå ut och fota spindelnäten..hehe..det tänker jag INTE göra i morgon. Jag ska ha sovmorgon och sova hur länge jag vill!!

2 kommentarer:

Petra sa...

Jag fattar inte riktigt hur du bär dig åt, men resultatet blir verkligen så häftigt! Tittar du någonsin på dina första kort så du inser hur mycket du utvecklats som fotograf? Det är rätt nyttigt när man tycker att man står och stampar på samma ställe. :-)

Annelie sa...

Petra: Det är inte så komplicerat, ställ något som bakgrund (måste ställas uppochned) och sätt på kranen, det måste vara lite mera rinn på vattnet än droppar, fast inte för mycket rinn.Sen är det bara att fota rinnet och hoppas det blir snygga droppar :)

Jo, det gör jag faktiskt, det är både roligt och nyttigt att se utvecklingen, speciellt såna dagar som man tvivlar på sig själv och tror att man inte alls kan nånting :)