2009-08-14

Time flies

(klicka för att förstora)

Hoppsy Daisy Time flies....första jobbveckan är avklarad! Det är ju för väl att tiden går fort så att det blir fredag-lördag-söndag igen och igen och igen. Det är ju veckans höjdpunkt tycker jag ;)

Nu har Linus varit i Lumpen i 2 veckor, jag har nog aldrig lagat så lite mat som jag gjort nu..hehe..jag äter macka och youghurt på kvällarna, eller typ äggröra. Hade laddat frysen med lunchlådor innan så jag har bara tagit en ny för varje dag att ha med mig till jobbet :) Känns lite lyxigt faktiskt, men nu i helgen får jag fylla på där igen så det inte blir tomt.

Btw så ringde han nyss...han har det bra, det verkar som att han tycker det är roligt, och nästa fredag kommer han hem och då önskade han sig pizza, coca cola och att få sova lääääääääääänge ;) Klart han får som han önskar :)

I helgen ska jag fota massor...har plötsligt fått idéer och är jättesugen på att fota. I 2 mornar i rad nu har jag sett 3st spindelnät i motljus i äppleträdet och tänkt att DET ska jag fota, det är ju bara så snyggt. Lite dagg på det också så är det perfekt. Har ej haft tid att ta fram kameran dessa mornar eftersom jag måst åka till jobbet, så jag hoppas verkligen att det är sol i morgonbitti för jag har planerat att gå upp extra tidigt (runt 7-tiden) enbart för att fota det :)

Bilden ovan här är också en av idéerna jag hade så jag har fotat vattendroppar ikväll. Sen tog batteriet slut, så jag ska ge mig på det i helgen igen, så jag får till dropparna så som jag vill ha dom :)

Ja och eftersom jag ska upp tidigt så är det väl bäst att jag går och lägger mig nu...är ändå helt slut :)

G´natt!!


4 kommentarer:

Eva Blixman sa...

Åh vad nyfiken jag är nu... var det sol imorse? Och fick du den där bilden som du gått och tänkt på i veckan? :o)
Jag hoppas det!

Här kan jag berätta har solen dragit täcket över huvudet, eller vad man ska säga. Det enda jag ser är ett tjockt molntäcke tyvärr.

Hoppas du får en härlig helg! :o)

kram Eva

Annelie sa...

Eva:
Jodå, det var allt sol, men ingen dagg, så det fick jag fixa själv med en vattenspruta :) Fast jag vet inte om bilderna blev så bra...tror jag hade behövt ett macroobjektiv för att komma så nära som jag ville, jag ville att det skulle bli pärlband, du vet.
Men helt misslyckat blev det inte. Får se om jag kanske lägger upp nån bild här senare :) Nu fotar jag vidare i köket...hihi, vatten och olja. Vi får se om det kan bli nåt :)
Trevlig helg på dig också :)

Petra sa...

Vad läckert med klockan i droppen. Fejk eller äkta undrar jag nyfiket?

I veckan som kommer är det SM i Musikfyrverkeri här i stan så då ska jag försöka mig på att fota någon kväll. Fast jag brukar alltid bli missnöjd med mina fyrverkeribilder ju...

Annelie sa...

Petra:
Det är äkta. Jag ställde klockan uppochned vid kranen och då blev det så här :) Färgen är däremot inte äkta, den har jag lagt dit i efterhand med hjälp av att ändra vitbalansen i Camera Raw :)

Men du ska inte vara missnöjd med dina fyrverkeribilder, de blir ju kanon ju! :)