2009-08-15

Spindelnät

Nu tror jag det får vara färdigfotat för idag. Jag har fotat allt möjligt precis hela dagen! Mitt kök ser ut som....jag vet inte vad men det är grejjer överallt nu ;o) Men jag började tidigt i morse, klockan 7 var jag uppe och straxt efter stod jag vid äppleträdet och fotade spindelnäten :)
Det var tyvärr ingen dagg på och det ville jag ju ha, så det fick jag fixa med en vattenspruta.
Jag undrar vad grannarna tänkte om dom såg mig. Måste ha sett ganska roligt ut att se en person spruta vatten med en liten blomspruta på ett träd..;o)..dom tänkte säkert "Det är ingen idé, du lär inte få några äpplen ändå hur mycket du än vattnar!" Ha ha!!

Jag vet inte om jag är nöjd med bilderna eller ej. De med vattendroppar på blev inte så som jag hade föreställt mig. Men jag förstår ju att för att komma närmare dropparna så måste jag ha ett macroobjektiv. Det fanns heller ingen plats att ställa stativet, så det blev inte så skarpa bilder som jag hade önskat, men jag tror jag får vara nöjd ändå. Det är lite svårt att vara nöjd med en bild när man föreställt sig den färdiga bilden i förväg. Här är i allafall 3st bilder, ni får gärna säga vad ni tycker.








4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker du är MODIG som ens närmar dig ett spindelnät, för det innebär ju att det förmodligen finns en spindel i närheten också, å med dina känslor för spindlar....
Det kallas MOD! ;-)

Jättefint!

/Sara

Marianne sa...

Hi,hi - jag håller med Sara här ovan. Jag vet ju hur spindelrädd du är. Nä, jag ska inte berätta om spindeln på vår toa som du såg där för många år sen, he,he :o)
Men jag tycker nätet är hur fint som helst. Och jag ser ingen spindel.
Kram

Annelie sa...

Ja fy tusan för spindlar!
Men i dessa spindelnät var det faktiskt väldigt små spindlar så det var lugnt ;)
Däremot stod jag med fötterna i rabatten och var nog mera rädd för att det skulle börja krypa spindlar eller andra kryp på mig där...*S*.

Eva Blixman sa...

Jättefina bilder Annelie! :o)
Bra att man kan hjälpa naturen lite på traven ibland med blomsprutan.
Jag kan tänka mej att längre fram emot hösten ser du säkert fler spindelnät och med morgondagg i. :o)

Hoppas du får en fin helg!
kram Eva