2011-06-13

Idag började jag om...

...med träningen. Jag gör det ungefär varannan måndag *s*, funkar bra i några dagar, sen dyker det upp nåt som gör att jag "glömmer bort" att jag har börjat träna. Jag gick upp tidigt idag i allafall och åt frukost i lugn och ro sen åkte jag till gymmet efter 9. Det var nästan ingen där och det är ju kanon så man slipper köa till maskinerna så jag ska försöka komma iväg så där tidigt i fortsättningen också. Skönt att komma hem igen, ta en kopp kaffe och ha resten av dagen kvar.

Resten av min dag har jag sysslat med söka-jobb-grejjer. Jag skulle leta fram lite betyg och sånt och kopiera och när jag höll på att bläddra i pärmar och papper så blev jag ju givetvis sittandes och läste anteckningar och sånt i sängen....jag fick inte plats i köket för där hade jag spridit ut alla viktiga papper som jag höll på med.
Jag behöver verkligen göra en rensning bland mina pärmar o papper. Får ta det nån dag när det är tråkigt väder.

Sen har det inte hänt mycket mer idag...mer än att jag funderar på om jag tycker att brysselkål är gott eller ej? Jag kan verklgen inte bestämma mig. Om jag tänker på brysselkål så tänker jag "åh vad gott" men sen när jag tillagar det och äter så är det liksom bara dom där första som är goda...sen är det inte gott längre, bara beskt. Och då har jag tillagat det på olika sätt så det är inte det. Ja..stora frågor så här på en måndag ;)

Jag hittade ett gammalt betyg från ett jobb jag hade, mitt allra första jobb faktiskt, det var jättefint menat, men stavat så tokigt med särskrivningar, inga punkter och blandat med stora och små bokstäver. Inte lätt med svenska språket alltid, men den absolut roligaste meningen är: "...har tjänstegjort som restaurangbiträde med kassa uppgifter..."  Hahaha..nä, så kasst var det inte, det var faktiskt ett väldigt roligt jobb och en väldigt rolig tid i mitt liv och jag blir faktiskt rörd på riktigt när jag läser hela brevet, det är så vänligt menat så jag kan se förbi alla fel i själva texten :)

2 kommentarer:

Marianne sa...

Jag läste på en löpsedel idag - Gå ner 3 kg till midsommar - Hur kan det va möjligt sa farsan. Jo, det är bara att klippa gräset två gånger i veckan sa jag, he,he. Och det behövs faktiskt, plus en massa kantgrävning och annat.
Ha,ha, - kul med beskrivningen vad du gjorde på restaurangen, Kassa uppgifter, jo,jo :o)
/Kram

Annelie sa...

Hehe..gräsklippning är bra motion, speciellt om man har stor trädgård. Jag klippte mitt idag...och rensade i rabatterna så jag har fått ett träningspass idag också :)