2011-06-15

Tavlor och ogräs

Jag har inte bara mat lagat med i påse idag utan jag har pysslat med lite annat också. Under tiden som tvättmaskinen gjorde 4 maskiner så klippte jag gräset på baksidan och rensade ogräset i lilla rabatten på framsidan och handklippte de strån som ska föreställa en gräsmatta där. Jag borde verkligen gräva bort det lilla gräs som är där och lägga plattor....har tänkt på det flera gånger, men så funderar jag ju på hur mycket jag ska engagera mig och lägga ner tid och pengar här eftersom det är en hyreslägenhet och jag kanske inte bor här så länge till. Känns ju lite onödigt om man inte planerar att bo kvar. Det är inte så att jag är i flyttartagen nu, utan det är att jag kommer flytta om Linus flyttar hemifrån och det gör han nog så fort han har en fast anställning...vilket vi hoppas att han får på jobbet han har nu som verkar toppen *tumhåller*.
Åter till gräset...så jag fortsätter väl att klippa stråna för hand.

Men innan jag gick ut och trädgårdsgrejjade så målade jag 2st tavlor. Jag köpte färg och målardukar i ram igår och jag var ivrig och ville prova. Visste inte riktigt vad jag ville måla utan kladdade mest, jag tyckte det blev fult, men när Linus såg tavlorna så tyckte han att dom visst var fina, så jag vet inte...jag kanske bara är självkritisk? Och när jag tittar på dom nu så får jag iaf nya idéer om vad jag kan måla mer så nu måste jag köpa flera målardukar och mer färg :)

Vet inte om jag ska visa en bild på det jag målat....ska tänka på det :)

5 min senare och med fotade tavlor i mobilen där de ser rätt ok ut faktiskt trots eller kanske tack vare suddig bild *s*...jag kanske måste vänja mig lite, så nu tar jag modet och visar dom så får ni gärna säga vad ni tycker.
Det blev en ljus och lite mer diskret tavla och en mörk och murrigare:

3 kommentarer:

Camilla sa...

Jag tycker tavlorna är jättefina! Du är så kreativ! (är bara lite avis ;)).

Annelie sa...

Tack Camilla...är det så? Ja jag vet inte.. jag kollar på dom och vet inte. Men i morgon ska jag köpa nya dukar och måla mera, jag fick blodad tand :)

msA sa...

Vad MYSIGA!!! Och jag håller med Camilla. ;) *avis*