2008-10-04

Day off

Jag har tagit en day off idag! Jag orkar inget, min kropp bara säger aj aj aj hela tiden, överallt, i nacken, i ryggen, i benen och i fötterna. Jag vaknade i morse kl 07.00 (whyyhahahahyyyy??? *gråter*). Nävars...jag gråter inte för det, men jäkligt irriterande är det att vakna så där tidigt när jag är klippt slut egentligen och behöver sova. I veckan har jag sovit jättekonstigt..drömt mardrömmar igen så speciellt utvilad om mornarna har jag inte varit.

När jag gick upp så hade jag huvudvärk, var snorig och fick hjärtklappning...så jag bestämde mig för att inte göra nåt idag. Jag tror jag har lite feber.

Egentligen hade jag tänkt att flyttgrejja...men jag skiter i det, istället sitter jag och leker med foton (se tidigare inlägg). Känns lagom anstängande idag.

Jag har fått ändrade arbetsuppgifter sedan 2 veckor tillbaka, det är därför jag är så trött. Det är jobbigt att lära sig nytt och vara på "pass" hela tiden. Lika jobbigt är det att vara glad och trevlig hela dagarna. Nu är jag ganska glad och trevlig i vanliga fall, men när man är trött då måste man anstränga sig, och ansträngningen tröttar ut en... ond cirkel. Det är också jobbigt att stå upp hela dagarna i skor som ej är gjorda för det (måste skaffa bättre skor).

Så när jag nu är hemma så behöver jag inte anstänga mig. Det är så skönt att inte prata med någon, att inte göra något för att någon annan vill det, att inte synas, att inte le om jag inte vill det, att bara sitta här i pyjamasbyxor och rufsigt hår hela dagen och göra i stort sätt ingenting. Ja, jag kan ju inte göra ingenting hela dagen...jag måste faktiskt laga mat, tvätta lite och diska och sånt. Men jag har bara inte kommit dit än.


Men nu...kaffe-kaka-dags!

2 kommentarer:

Eva sa...

Jag förstår precis hur du menar... det kan vara så himla skönt att bara vara och slippa alla måsten för en stund. Och vi måste nog slippa alla måsten för att sedan orka med dom igen.
Hoppas du känner dej mindre trött när nästa vecka börjar igen! :o)
Kram Eva

Annelie sa...

Eva:
Det har du så rätt i. Ibland måste man helt enkelt strunta i allt en stund. Det var faktiskt skönt att göra det just i dag.