2008-10-05

Helgen är slut

Nu är helgen slut. Jag ska gå och lägga mig tidigt, jag har fortfarande sån huvudvärk som jag haft hela helgen *muttrar*.

Idag har vi varit på kalas, min brorsdotter firade sin 7-årsdag :)
Så det innebar att det inte blev nåt gjort med flyttgörat idag heller, fast det visste jag ju innan. Möjligtvis hade jag kunnat pyssla lite på em/kvällen...men det blev inte så.
Linus och jag åkte iväg med bilen. Han övningskörde...jag tittade efter bra ställen att stanna och fota på. Så vi åkte omkring på skogsvägar härikring.
När vi kom hem trodde jag klockan var 17.30 och tänkte att det var ju bra att klockan inte var så mycket eftersom jag skulle tvätta och laga mat och så. Men jag hade sett fel, klockan var 18.30. Jag tvättade och Linus fixade pyttipanna sen har jag tittat på Ensam mamma söker.... och snart ska jag gå och lägga mig. Ska vara på jobbet 7.20. Det är tidigt tycker jag...jag som har så svårt att gå o lägga mig tidigt på kvällarna.

Det hade ju varit lägligt av mig nu att lägga in något foto från turen idag..men jag har inte fört över bilderna till datorn än, och jag orkar inte hålla på med det nu ändå, för då blir klockan jättemycket innan jag kommer i säng.
Så nu säger jag godnatt och på återseende. Blir nog inte mycket bloggande i veckan för det är andra saker om kvällarna då, bland annat jobbmöte och paketparty.

3 kommentarer:

Marianne sa...

Jag är lite nyfiken på foton från er åktur. Men känn dig inte stressad, näedå, vi kan vänta, fast inte för länge , hi,hi :o))

Annelie sa...

Haha..nej då, nu blev jag inte pressad alls..haha. Det kommer, men antagligen inte riktigt än. :)

Eva sa...

Hoppas du får en fin helg och att veckan varit bra. :o)
Kram Eva