2008-10-04

My yearbook

Klicka på bilden för större format


Hihi...jag har lekt lite på http://www.yearbookyourself.com/ . Vad tycks? Vilket år blir din favorit? Min favorit är 1952. hihi.. Det fotot ser så äkta ut. Och år1960 med de snygga glasögonen ;o)

När det kommer till året 1994 så ser jag ut ungefär som jag gjorde på riktigt 1989. Fast jag hade inte flufflugg, men uppsatt lugg i spänne och sen lockigt långt hår. Det är väldigt likt skolfotot det året om man tar bort handen ;o)
Det sista kortet ser inte ut som jag, men däremot en kompis till mig...hihi. Inte visste jag att vi var så lika varann *S*

En fråga till min mamma . Är det något av dessa bilder som du ser dig själv i? Jag ser dig i ett...men jag säger inte vilket än...hihihihi.

5 kommentarer:

Marianne sa...

Ha,ha - de där var kul. Men oj va svårt, Men jag tycker i alla fall att 1968 påminner lite om fotot som var på mitt körkort då. Det togs 1971 och då hade jag ju långt svart hår fast inte med de där små vingarna utåt förstås. Men snälla, säg att det är rätt. Annars vet jag inte vilket foto som du tänker på , hi,hi :o))

Annelie sa...

Mamma:
Du har rätt i att -68 är du med det svarta håret minus krokarna i håret. Men det jag tänkte på är 1976..det påminner om ett foto på dig som du har någonstans hemma, där du och dina väninnor har fest...med toapapper på huvudena tror jag. Då hade du typ sån frisyr :o)

Marianne sa...

Ha,ha, toapapper på huvudet. Det kommer jag inte ihåg. Måste ha varit en sjujäkla fest, hi,hi. Tänker du inte på fotot när jag har en massa stora papiljotter i håret. De ser ju faktiskt ut som toapappersrullar ?! Måste nog gå och kolla i bland alla gamla kort nu.:0)

Eva sa...

hahaha
Vilka härliga frisyrer! :o)))
Tänk vad modet förändras ändå.

Annelie sa...

Mamma:
Näää..toapapper är det! Tror det är nån möhippa...kanske din egen??

Eva:
Hehe..ja..och tur är det nog att det har förändrats, tänk om modet fastnat på tex 1988 liksom..haha. Det hade jag inte velat. Det ser man ju på fotot att jag INTE passar i..haha.