2009-02-10

The book of answers

Hej!
Guuud vad dåligt med inlägg det kommer från mig nu för tiden då? *suck*
Vet inte varför. Har jag drabbats av tillfällig bloggtorka? Långvarig bloggtorka? Är jag bloggsjuk? Hur botar man det?
Ja, jag blev tvungen att söka efter svaret. Kände att det var liiite för jobbigt att lämna allt och ge mig ut i världen för att söka (som dom gör på film) så jag sökte svaret här lite närmare istället, nämligen i min bokhylla. Där står en bok som man kan ställa frågor till om precis allt:
The Book of Answers!


Så jag ställde frågan: Vad ska jag göra åt min bloggtorka?
Öppnade boken och fick svaret:*fundera* Okej...en assistent?????...hm...tja, de stora bloggerskorna skaffar ju assistenter så det kanske är så man gör när man inte hinner med bloggen. Men...jag vill ju sköta min blogg själv. Det bästa vore ju kanske om min assistent kunde ta hand om allt annat istället så jag kan få ägna mig åt bloggen, fotograferandet och tårtbakeriet. Så om det finns någon där ute som känner för att vara min assistent så varsågod... du får´t! Du ska vara receptionist på heltid och tjäna pengar åt mig och sköta alla mina hushållssysslor. Någon lön kan du tyvärr inte få, men vill du skola om dig till ingenjör eller hjärnkirurg eller nåt så inte mig emot, ju högre lön du får ju bättre data-och kameragrejjer kan jag köpa så jag kan blogga ännu bättre ;o)


Jag tror inte det finns en sådan assisten jag vill ha så jag får helt enkelt skapa lite små blogginlägg att använda när bloggtorkan slår till och tiden tryter:

Vill du ha svar på någon fråga (eller fler) så ställ dom här, så ska jag fråga boken och dig svaret här på min blogg :)

4 kommentarer:

msArden sa...

Ah, din underbara BOK!
Ja, den skulle jag vilja ha.

Fråga boken:
"Hur ska Anna hitta ett annat jobb som hon älskar lika mycket som det hon har idag - fast som bara är på dagtid, vardagar"?

Jag älskar verkligen mitt jobb, men är SÅ less på att jobba helger...
Kan ju alltid massera, så snart min handled blir sig själv, men det kan ju ta nåt år...

Ang. bloggtorka: det får man ibland, och det är bara att acceptera har jag märkt. Det brukar gå över (och gör det INTE det, så tror jag du överlever ändå - mer synd om oss andra då) ;)

Kraam.

Marianne sa...

Hm, kan man ställa vilken fråga som helst ?
I så fall vill jag veta hur i helskotta jag ska få tiden att räcka till, då menar jag min alldeles för korta vakna tid.
Jag har räknat ut att jag har ca 3 tim vaken tid över varje dag. Då har jag räknat ifrån tiden hos mamma och restid och handla tid och vänta på farsantid. osv. Nej förrästen det blev nog bara 1 timme över när jag tänker efter :o(

Vera sa...

Vilken underbar bok, jag vill ha!! Får man svar på allt?

Jag vill oxå byta jobb, är så trött på att vara så ostimmulerad och så osedd av cheferna...... vad man än föreslår (förutom att jobba gratis och utan betalt ....*grrr*) så är det ena vansinniga bromsklossar i min väg...

Ha en bra dag
kram Vera

Annelie sa...

Vera:
Man kan fråga precis vad som helst, men sen är det nog upp till var och en och tolka svaret :)