2009-02-28

Mellot

Ja jag tyckte väl att jag hade hört den förut. Det enda jag tänkte på när jag såg bidraget var: VAR har jag hört den där texten tidigare och VAR har jag hört den musikslingan? Jag tänkte att jag skulle googla lite och se om jag kunde hitta det där jag trodde, men det behövdes inte, det står i aftonbladet så det var bara för mig att få det bekräftat via länkarna där. Lyssna här om du inte såg Mellot.

Dagens bidrag i melodifestivalen: Star Pilots - Higher

Låter väldigt likt Survivor - Eye of a tiger och Boy meets girl - Waiting for a star to fall som man kan läsa om i Aftonbladet

Men om du tror att jag klagar över detta så har du fel. Jag gillade låten, och jag gillade dansarna. Det tråkigaste jag vet är att titta på är ett uppträdanden där det inte händer något. Den enda som får stå helt stilla och enbart framföra en låt är den som har en låt som berör så det känns ända in i benbärgen, där man blir helt tagen av musiken och texten, då behövs det inte så mycket mer än att lyssna....och det är inte många som kan göra det. Nej, jag vill hellre ha fart och fläkt, sen om det är discodänga eller rockenroll spelar ingen roll, bara det svänger så att jag knappt kan sitta still så är jag nöjd :)

Men överlag tyckte jag kvällens bidrag var rätt trista...ett par var ok men inte mer, de andra var tråkiga.

1 kommentar:

msArden sa...

Ja, det var EN bra tycker jag, och det var den sista låten, operastyle. Röstade på den flera gånger.

Och ang. Star Pilots: inte nog med att låten påminner om de du beskrev; lyssna på Star Pilots egen "in the heat of the night"... inte mycket som skiljer.

http://www.youtube.com/watch?v=tkm4oAUKzH4

Kram!