2009-03-21

Katterna och hårfärg

Det blir inte alltid som man tänkt sig, att fixa grenarna i trädgården lade jag ner ganska snabbt när jag insåg att den lilla såg jag har inte skulle funka att såga de sega grenarna med. Och inte heller hittade jag sopsäckarna. Så jag tog ut katterna på upptäcktsfärd i trädgården istället. Yatzy stod först länge och spanade i dörröppningen:


Då hade han ingen sele på sig, så jag tog på honom den och tog ut båda katterna. Yatzy nosade lite grann på gräset sen gick han in igen. Maxi gick ute en liten stund till men han var skeptisk:

När jag lyfte ut honom på gräset i solen så ville han inte längre, han tog ett 2-metershopp tillbaka till plattorna och ville sen gå in.
Jag kände att jag nu skulle få tid till att hinna färga håret istället så det gör jag nu:

Men precis nu ringde klockan och det är dags att gå och skölja...och plötsligt inser jag att jag har bråttom...om 40 minuter ska jag åka. Oups vad tiden sprang iväg plötsligt... se ya!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Hi,hi stackars Maxi, han ser ju helt skräckslagen ut. Så den lille tuffingen kanske inte är så tuff trots allt, men det förståss. Han är ju som vilken tonåring som helst :o) Och Yatsy - jo han vill nog vara ute, men han vill bestämma själv i så fall. Sån är han :o)
Fin färg på håret blev det men frisyren, vet i fanken !! ;o))

Annelie sa...

Får dom vänja sig lite så blir det nog bra tillslut :o) Det var ju första gången de var ute just där så jag förstår att de var skeptiska ;o)
Haha..nu hoppas jag att du menar kletfrisyren på bilden...eller menar du att jag såg konstig ut på kalaset??? ;o)))

aylin sa...

fina bilder!