2011-07-14

Roadtrip del 3


Vi körde vidare mot S:t Anna...vi visste inte riktigt hur det skulle se ut, men jag hade en tanke om att vi måste åka till havet allafall. När vi åkte en bra bit så började det kännas lite som att vi måste vända för Kicki hade en tid att passa hemma sen så vi vände men så tog vi en lite avstickare och hamnade då på en Camping som låg där helt otippat...Vem vet att det finns en camping där liksom?? Kändes ju som att vi åkte på en väg man inte får åka på. Men vi kom till havet, det var huvudsaken.


Det fick bli ett litet tådopp...vi hade inte badkläder med oss (inte tid heller) men ett snabbdopp hade varit rätt gött där faktiskt. Det var VARMT i vattnet!

Fula fötter!! Det var de här 4 fötterna som vi garvade ihjäl oss åt på mornrna hos Kicki när jag kom till henne och kröp ner i hennes säng och så lyfte vi upp fötterna och spretade med tårna och garvade...haha.. Fötter är verkligen fula. Om det nu var någon som undrade "Jamen va fan...sa dom inte att dom skulle ge sig iväg ut för att kolla på kyrkor? Var är kyrkorna då?"... Självklart menar vi vad vi säger, här kommer alla kyrkor som vi "kollade" på. Jag har ringat in de som kanske är lite otydliga för ett ovant kyrk-spanar-öga ;) Alla bilder är fotade från bilen, vissa även med mobilen.

Avslutar med den där detaljbilden som inte gick att lägga in i första inlägget


Undrar vart vi ska åka nästa gång....åt andra hållet i allafall :)

1 kommentar:

Marianne sa...

Oj vad mycket fina bilder. Ni verkar ha haft en toppendag.
Hälsa korvtjuven :o)

Kram