2008-07-30

Min nya lekkamratNämen titta vad jag har :)

Idag har mamma och jag varit runt i ett antal butiker och letat efter en Canon EOS 400D till ett bra pris. Tillslut hittade vi en till så pass bra pris, jättebra pris tom, att jag köpte ett objektiv till också. Ett Sigma 70-300 Macro. Och så givetvis väska och filter och minneskort. Gissa om jag är glad!

Ikväll har vi varit i Vadstena och kollat på bilar och motorcyklar och jag har fotat mycket där, dock inte med nya kameran för den hann inte att ladda batteriet innan vi åkte.

Men nu är det laddat och jag har testat kameran lite, men nu måste jag fortsätta läsa instruktionsboken. Jag har massor att lära.

4 kommentarer:

Marianne sa...

Hi, hi - ska bli jättekul att se dina framtida bilder. Ses i morr´n då.

Petra sa...

Du har minsann köpt samma teleobjektiv som jag har ser jag! :-) Grattis till inköpet! Jag kikade också på den kameran, men jag är ju så bortskämd med A1:ans vikbara skärm + att jag ville kunna ta live view-kort så då föll alla Canonkameror bort - tyvärr. Vad har du för zoom-omfång på kitobjektivet?

Själv planerar jag att köpa ett nytt 18-70 eller 28-70 objektiv till min kamera för jag är Inte nöjd med mitt medföljande kitobjektiv. Och så ett macroobjektiv lite längre fram. Det är tur att jag åtminstone har en bra blixt för det är ju verkligen inte gratis att ha fotografering som hobby!

Annelie sa...

Kitobjektivet är 18-55 och jag tycker det duger alldeles utmärkt, för jag jämför ju med min förra kamera. Men så klart man vill ha bättre objektiv men det får bli en senare investering. Jag koommer nog använda teleobjektivet mest :)

BiRDiE sa...

Tror jag det! GUd så kul - ska bli spännande att se bilderna sen.

Och OJ vad jag ligger efter - igen... :/