2008-07-27

Mitt i semestern

Jag är precis mitt i semestern, har haft 2 veckor har har nu 2 veckor till. :o)
Sommaren har ju kommit också så jag har varit på landet hos mina föräldrar fredag, lördag, söndag. Har inte brytt mig om bloggeriet eller mailen mer nån snabbglutt per dag. Jag har solat och badat massor och fått ordentligt med färg på kroppen, lyssnat på bok, ätit god mat och spelat MaxiYatzy.

Vet ni förrästen att min katt heter Yatzy för att jag tycker det är så roligt att spela Maxiyatzy, vi (jag och ett par av mina vänner) har haft världens seriösaste MaxiYatzytävling;o) (fast nu var det länge sen vi spelade) . Jag har högsta rekordet hemma hos mig, Helena har rekordet hos henne och Fredrik har jag för mig vann i Svartåfors (ett badställe) så då har han rekordet där.
Om jag nån dag skaffar en katt till så ska han få heta Maxi ;o).

Fotat en del också har jag gjort, men om det blev några bilder av värde vet jag inte riktigt än. Jag har mest siktat och skjutit bara för att ;o)
Det är skönt att åka bort några dagar, men det är även skönt att komma hem igen. Det ska bli skönt att sova i min säng inatt under fläkten. För de har varit varmt dessa dagar. Nu ska jag surfa vidare...har många bloggar att läsa ikapp :o)

2 kommentarer:

Eva sa...

Låter som du haft en underbar helg! :o))

Hoppas veckan din blir fin!
/Eva

Vera sa...

Åhhh, vad skönt att ha semester kvar och att få vara på landet. Låter ju toppen. Ha en fortsatt skön och avkopplande semester.

/Vera