2008-07-16

Parkeringsproblem forts....

Jag vet inte om jag ska kalla det problem längre.

Visserligen blir jag av med min plats som är nära..... men idag när jag kom hem (har ju varit hos mina föräldrar några dagar) så hade jag fått ett brev från bostadsbolaget där de meddelar att min nya tillfälliga parkering är i ett garage från och med 1 aug till 1 juli nästa år. Och då tänkte jag ju genast "Gud så skönt med garage under vintern...då slipper jag skrapa rutor" :)
Och rabatt på garagepriset får jag också och tur är det, för inte vill jag betala mera om jag blir tvingad att ha garageplats pga dom tänker bygga på våra platser.

Nackdelen med garaget är att det är en bit att gå, men slår man ut det med den tid det tar att skrapa rutorna vintertid så jämnar det ut sig. Det enda jag tycker är jobbigt är att jag själv är lite mörkrädd och promenerar ej gärna utmed denna gata sent på kvällarna för det är inte helt fridfullt här.

Och tyvärr innebär det att jag måste gå förbi "idiotens" balkong igen. Det fick jag göra när jag hade min förra plats men inte nu med min nya (som jag bara får ha en månad:o( ).

"Idioten" är ingen trevlig man.... han är nästan alltid på sin balkong när man går förbi och det känns som en evighet innan man kommer "ur bild" från honom. Det spelar ingen roll när på dygnet det är så är han där när man går förbi. Och han säger alltid något till en och det blir obehagligt. Jag vet också vad han har gjort så det gör ju att man är mera rädd för honom.

Jag har skrivit om honom förut på en commutiy som jag höll till på tidigare innan den stängdes ner helt abrupt *surar fortfarande över det*, så jag ska leta fram den inlägget om honom så ni får hör vilken otäck person det finns här. Men inte just nu...jag har massa bilder från "landet" att kolla igenom och det är mycket roligare :o)