2008-11-01

Färdigflyttat

NU vet jag varför vi bodde i förra lägenheten i hela 17 (!) år!! För att vi är smarta såklart!! Det är JOBBIGT att flytta! Varför utsätter man sig för sånt egentligen?? Ska jag aldrig mera göra...haha.
Närå..men jag ska absolut ALDRIG mer bo i ett hus som inte har hiss! Det tog lång tid att få ner alla möbler och kartonger de 3 våningarna och fylla lastbilen, men det gick väldigt fort att tömma lastbilen och bära in allt i nya lägenheten. Men det är inte tiden man räknar i det där läget utan man tänker mera på "jag ORKAR inte gå i trappan en gång till" fast det gör man ju. Man går inte bara en gång till utan fler...ungefär som på ett gympapass: man tror man inte kommer orka hoppa mer, men plötsligt får man ny energi och orkar ett tag till ;)

Igår fick vi det mesta gjort, alla möbler och så flyttade vi till nya lägenheten, så Linus och jag flyttade in här igår. I morse gick jag upp tidigt och mötte mamma o pappa i gamla lägenheten där vi städade ur det sista. Och vi var klara bara 30 minuter innan nästa hyresgäst kom. På dom 30minutrarna hann vi åka till nya lägenheten och lasta ur bilarna, sen åkte jag tillbaka och mötte upp den tjej som skulle flytta in och lämnade över nyckeln till henne. De kom med 3st bilar med släpvagn med saker..."lycka till i trapporna" tänkte jag för mig själv när jag åkte därifrån..hehe..det var nog lite halloweenhånskratt i mig som kom fram där tror jag..mohahahahaaaaa...

Apropå halloween, i det här området jag bor i nu bor det många barnfamiljer så igår när vi stod som bäst och packade upp saker så plingade det på dörren. Utanför stod det 5 eller var dom 6 små spöken och hojtade "bus eller godis"..hihi, så himla söta. Som tur var så hade jag lite godis. Men jag frågade vad de skulle ha för bus ifall det var så att jag inte hade haft nåt godis. Då log en liten häxa pillimariskt och sa "Då skulle vi ringa på dörren jääääättemycket" ;o) Det var ju ganska snällt bus men hon tyckte det var jättebusigt..hihi, så söta. Jag var allafall glad att det inte skulle vara ruttna ägg som kastas på dörren.

Senare på kvällen kom ett litet spökgäng till och då var det Linus som tog emot dom :) Dom fick också godis. Det slog mig då att nu när vi bor här, så får man nog se till att ha godis hemma vid påsk och halloween för jag skulle tycka att det var jättesynd att öppna dörren och man inte har något att ge. För hos mig tar det emot att ge pengar...då försvinner hela grejjen tycker jag. Godis ska det va :)

Nej nu ska jag läsa ikapp lite bloggar och mail och sånt.

2 kommentarer:

Marianne sa...

Oj, hur fasen fick du igång internet så fort ?
Och du, ta det lugnt nu. Det gör vi :o))

Petra sa...

Det är verkligen grymt jobbigt att flytta! Minns inte hur många gånger jag flyttat tre trappor ner och tre trappor upp - utan hiss. Det skulle jag aldrig palla idag! Nu har man ju liksom något fler grejer + att konditionen är sämre. =D

Skönt att det är gjort nu va?