2008-11-03

Tillbaka till verkligheten

Nu är de lediga dagarna slut för den här gången. I morgon är det jobb som vanligt igen. Känns skönt att jag hunnit med så pass mycket ändå. Jag gillar inte att ha oordning omkring mig, då trivs jag inte och allt annat påverkas också.

Idag har jag farit omkring. Jag åkte ner till bostadsbolaget i stan för att lämna resten av nycklarna och hämta mina nya. När jag var där upptäckte jag att jag hade glömt en av garagenycklarna hemma. Tusan också! Så jag fick åka tillbaka och hämta den och när jag var hemma så blev jag osäker på vilken av de 4 nästan likadana nycklarna som gick till garaget, så jag tog med mig alla och åkte till garaget och provade dom (det fanns inga siffror på de här nycklarna). Sen ner igen och lämna in den.
Efter det åkte jag och handlade mat och några krukväxter till köket. Vet ni hur skönt det var att packa ner mat i kassarna utan att behöva bry sig om att de skulle vara tunga att bära i en massa trappor?? Jag körde kassarna ända fram till dörren, så jag behövde inte bry mig ett dugg om det! Lyxigt! ;o)) Bärhjälp de 3 metrarna in till lägenheten fick jag också eftersom Linus och en kompis kom precis samtidigt ;o)

Nu återstår det mycket ändå, men som sagt, det grövsta är gjort. Det som är kvar är sånt man kan pyssla med på kvällar och helger. Jag vill få ordning så fort som möjligt, så jag kan koncentera mig på julen sen ;o) Det är ju inte långt kvar nu :) Ännu kortare tid kvar är det till att Maxi kommer. Vi har tänkt hämta honom på fredag :)

Ont och öm överallt är jag efter de här dagarna också. Har stora fula blåmärken på benen, har ont i ryggen som tusan, speciellt när jag vaknar på morgonen. Kan bero på sängen också, då jag bytt madrass... sen får jag ibland svinont i ena foten. I natt höll jag på att bli tokig då det började värka som attan i foten. Så fort jag nuddade mot nåt så värkte det. Undrar vad det är?? Det är liksom uppepå foten och ner på insidan, precis där stortån sitter fast. Undrar hur jag ska kunna ha jobbskorna på mig i morgon? Bäst jag har på mig sköna skor dit ifall att.

Just ja, internet fixade vi snabbt, men telefonen som jag trodde att jag fixade också, och som jag provringde hem till mamma med, visade sig inte alls vara rätt. Jag ringde nämligen från förra hyresgästens telefonnummer, så idag har jag försökt koppla om det på annat vis, men inte fått det att fungera. Jag orkade inte hålla på det förut, så det får bli senare. Nu är det CSI på tv... sen är det dags att sova.

Nån dag ska jag ta lite bilder, försökte förut, men de blev så dåliga att de ej kommer visas..*s*.

3 kommentarer:

Petra sa...

Hammartå kanske? Nä, jag vet inte. Nattsmärtor är inte kul - DET vet jag i alla fall! I natt har jag vaknat sjuttionitton gånger av foglossningssmärtor runt blygdbenet (av alla ställen). Fy SATAN vad ont det gör! :-(

Jag är såååå nyfiken på att få se foton från nya hemmet så skynda dig att fotografera! ;-)

Eva sa...

Vad skönt att du är på plats och fått det tyngsta gjort!
Jag är precis som du att jag inte gillar när det är oordning runt omkring.

Du får visa lite bilder på ditt nya hem sedan. :o)

kram Eva

Vera sa...

Vad duktig du är.... sliter på. Men som sagt jag är likadan... vill INTE ha oordning utan allt ska vara fint och på plats från början. Det sliter men blir bra.

När vi flyttade in i lägenheten nu senast så hängde jag upp gardiner andra dagen och Darlingen sa "va??? redan??? finns det inte annat som går före gardiner???? ". Jag bara tittade på honom o log och tänkte i mitt stilla sinne att många tjejer är nog som jag och killar oftast som han...... "Nej det gör det inte" sa jag, "jag vill att det skall se bebott ut utifrån och att det skall kännas som ett hem från början." Sagt och gjort gardiner och blommor och annat trivsamt fick gå före mycket annat. Han åkte på kurs genom jobbet och jag styrde ensam i köket och fixade. Han fick en "guidad tur" i sitt eget kök när han kom hem.....Fortfarande hittar han inte allt!! *suckar och ler*