2008-11-02

A hjärta Y

Annelie hjärta Yatzy - Yatzy hjärta Annelie :)

Vad vi har saknat varandra! Jag har saknat Yatzy jättemycket. Jag har ju i stort sätt aldrig varit utan honom. Nu under flytten så har han fått vara hemma hos mina föräldrar men idag fick han komma hem...till sitt nya hem. Han blev ganska förvirrad när han kom hit. Han kände igen alla saker men inte hemmet. Han gick omkring och luktade överallt och tittade överallt och såg ganska chockad ut och var reserverad. Men efter ett par varv i lägenheten och efter att jag la mig ner på golvet för att komma till hans nivå, och låta honom få komma till mig när det passar honom, så kom han fram och kelade gärnet när han insåg att det är helt okej det här nya stället.
Att han har saknat mig märker jag väldigt tydligt ikväll....han har knappt varit en halvmeter ifrån mig på hela kvällen. Nu när jag sitter i soffan med datorn i knät så ligger han precis här brevid mig, men om jag går till toaletten, eller till köket (fast han ser mig härifrån soffan) så följer han med mig diiirekt. Han är sällan så kelsjuk som han har varit kväll..så fort jag börjar klappa honom så blir han extra kelsjuk och spinner högre än högst så jag låter honom kela tills han själv tröttnar. Det är bara det att han inte tröttnar, så jag har fått avbryta lite snyggt så jag inte sårar honom. ;o)
Jag blev jätterädd tidigare ikväll...en stund efter att han kommit hit så såg jag plötsligt att han haltade...men det var svårt att se om han haltade på riktigt eller om han bara gick lite konstigt för han var på ny mark och betedde sig konstigt för övrigt också? Men sen såg jag med säkerhet att han faktiskt haltade. Ett av frambenen verkade det vara som han hade ont i och jag blev jätteorolig vad som hade hänt. Jag höll ett öga på honom hela tiden, men det var precis i början när kan kommit hit så då gömde han sig under sängen så det var svårt att se något. Han slickade på ena tassen och sedan la han sig ner och låg stilla ganska länge. När han senare kom fram så haltade han inte längre, och jag har inte märkt något senare heller. Jag har även klämt och kännt på båda framtassarna och benen för att se om det ömmar någonstans. Men det verkar det inte göra. Snarare så blundade han och böjde huvudet bakåt när jag klämde på hans framben..så jag blev nästan lite orolig över att han gjorde så. Jag har aldrig sett honom göra så tidigare. Men jag antar att han gjorde så för att det var skönt kanske ;o)
Nu ska jag gå och lägga mig, och det ska nog Yatzy också, han har nog precis lika mycket som jag, saknat att få ligga hos mig på kvällen :)

I morgon tänker jag sova läääänge!!

2 kommentarer:

Marianne sa...

Stackars YatzY. Ursäkta att jag stavade hans namn fel. Jag kanske tänkte på MaxI. Hoppas verkligen att det inte är nåt med hans ben. Jag märkte inget när han var här.
Jo jag kan tro att han var kelsjuk. Han hade nog saknat er båda det märktes på honom.
Kram från två flyttgubbar som har lite träningsverk i benen i dag, hi,hi :o))

SqZ sa...

Katter gillar att hålla koll :-) Jag hoppas också att hältan var en tillfällig krämpa han hade.