2008-11-29

Handskrivet

Anna vill se min handstil så jag fick snällt sätta mig med papper och penna och skriva lite :o)

Det är så sällan jag skriver med papper och penna nu för tiden att jag nästan har glömt bort hur min stil är. Den varierar så kraftigt beroende på vad jag skriver. Oftast skriver jag bara ner saker som jag ska komma ihåg, och då är stilen mindre viktigt. Förr skrev jag mycket och ritade bilder till det jag skrev och var mycket noga med att det skulle bli fint.
Men det har jag tappat helt nu...inte ens telefonklotter förekommer. Jo..lite när jag är på jobbet, för då finns papper och penna tillhands, men jag har märkt att jag bara ritar små fyrkantiga boxar hela tiden då..lagom enkelt liksom. Men i allafall...här är min stil:
klicka på bilden för att läsa
Säger som Anna, skulle vara kul att få sin handstil analyserad. Jag med så många olika handstilar skulle väl kallas för schitzofren eller? ;o))
Och nu blir jag ju givetvis nyfiken på just DIN handstil :o)

4 kommentarer:

BiRDiE sa...

Hihi, det där var ju buskul! Jag har ju också "fler" handstilar, men den jag "presenterade" på bloggen är min normala... sen kan man ju skriva lite festligare vid finare tillfällen, och JÄVLIGT mycket slarvigare på jobbet, då man kluddar under pågående samtal... å så ;)
Är nog oxå scizofren :)

Eva sa...

haha
Vad kul att får se! :o)
Men tyda din handstil är jag inte rätt person att göra.

Kanske ska jag anta din lilla utmaning och skriva lite jag med. :o)

Ha en fin kväll! :o)

Marianne sa...

Oj, den utmaningen vill jag ta. Men det tar nog några dagar innan jag får tid. Håll ut ! Måste hitta mina gamla skolböcker från tvåan (där jag fick betyg) ett litet (a) för att ha nåt att jämföra med.

Petra sa...

Du har fått en utmärkelse! :-)
http://petrastankar2.blogspot.com/2008/12/blog-award-2008.html