2009-12-18

Katt-astrof

Nae...vilken hemsk matte jag känner mig som nu!!

Den där hallmattan jag köpte idag....den var inte bra, tycker Yatzy!!

Han brukar alltid när han vaknat, eller när han hälsar på mig när jag kommer hem, sträcka på sig och kloa i mattan...han gillar verkligen att kloa i mattor, dvs jag har haft flera mattor som blivit förstörda av kloandet, så jag köper verkligen inga svindyra mattor utan köper billiga som jag kan byta ut när de är förstörda....

När jag idag rullade ihop den gamla mattan så var Yatzy på mattan och för varje dm som mattan blev mindre och mindre så kloade han som om det var för sista gången. Jag skojade med honom och sa att han skulle passa på.

Nu några timmar senare efter att han har sovit så möttes vi i hallen och han jamade ett litet "hej" och skulle precis till att kloa i nya mattan....han slutade lika fort som han började, och nosade lite på mattan och gick sen bort till dörrmattan.

Hallmattan är nämligen en plastmatta och det var ju inte alls skönt att kloa i....vilken tur att dörrmattan var skönare, men för liten.

Stackars Yatzy....han gillade inte detta alls och går nu omkring och jamar/klagar!!

Vad taskig jag känner mig nu!!

3 kommentarer:

Marianne sa...

Stackars Yatzy. Han får komma hit i jul och kloa lite på min matta :O))

SqZ sa...

Visst är det lite konstigt att katterna går och vässar klorna när man kommer hem? Våra gör så också. Så fort de sett att det är vi som sticker in näsan genom dörren så springer de till klösträdet :-)

Annelie sa...

Mamma: Ja han gillar ju eran matta, men han börjar vänja sig vid denna nu och har kloat lite...bara lite ;)

SqZ: Ja, jag undrar varför dom gör så?
Men vad duktiga dina är som springer till klösträdet :)