2008-05-25

CupcakeutmaningEva kom på en kul idé och utmanade alla att baka morsdagscupcakes. Och den utmaningen var jag ju inte sen att anta :)

Eftersom jag ändå skulle baka en tårta så hade jag allt hemma som jag behövde. Så jag gjorde en plåt med muffins men dekorerade bara en för detta ändamål :)

Tårtan jag gjort ska jag ta med mig till min mamma idag...så denna cupcake får väl vara till mig själv, jag är ju mamma men min son är inte hemma så jag får väl fira mig själv istället..hihi. Som vanligt alltså. Min son brukar inte komma ihåg mors dag, men jag brukar påminna honom med att säga -Jaa, grattis till mig på morsdag dåra. -Aaa..precis! säger han då, och då skiner jag upp som en sol och svarar överraskat -Åh TACK!...hehe.

8 kommentarer:

Eva sa...

Åh den är alldeles ljuvlig!! :o))
Hoppas du får en jättefin mors dag.
Kram Eva

Anonymous sa...

Guud va fin! Morotskakan var oxå helt otrolig!
http://ragnaa.blogg.se

Petra sa...

Jag känner mig helt tjatig som bara skriver "Åh vad fin den är" i alla dina inlägg. :-) Men den är fin!

Junitjej sa...

Vilken fin cupcake! Hoppas den smakar lika god som den ser ut!

Annelie sa...

Tack alla, vad snälla ni är. Den smakar säkert gott, men jag är så mätt idag att jag nog inte vill äta den. Min son får ta den istället :)

Malle sa...

wow, superfin!!!

BiRDiE sa...

Hihi, sånt där känns lite igen. E brukar komma ihåg (i år fick jag en hemmålad tavla... målad i olja!) men A minns aldrig.

Och i år stod jag själv i köket hela j*a dagen, kändes det som. I normala fall älskar jag det, men just i söndags önskar jag att någon hade frågat om de kunde hjälpa till, göra nåt etc. Bara för att. Var nog lite på mitt tjuriga humör, tror jag minsann ;)

Den var SNYGG den där mors-dags-cupcaken..!
Vet du vad E sade, när vi var ute och fikade häromdagen (Tannefors Hembageri): "det skulle vara kul att jobba på ett sånt här ställe... men då skulle man göra så fräna saker som Annelie gör, det borde man bli rik på".

Kram :)

Annelie sa...

Vad sött av henne att måla en tavla till dig, och i olja också :o)

Just i söndags hade du kanske behövt den hjälpen extra mycket ju, typsikt att andra inte ser det då *muttrar lite*

Hihi...Gulle-E :)
Rik vet jag inte om man skulle bli...men man skulle ha roligt varje dag i allafall ;o))