2008-01-29

Leverans


Idag hämtade jag ut på posten lite bra-att-ha-saker som jag hade beställt från Kakburken.se.
Det är en bakform i form av ett hjärta, några små utstansare, engångsspritspåsar, strössel och 5st tårtunderlägg. Åh jag blir så sugen på att sätta igång direkt att pyssla, men jag har inte riktigt tid med det nu. Jag får däremot baka och dekorera massor i helgen för då ska Anna få en tårta och 15st muffinsar, eller ska jag kalla dom cupcakes? Jag har inte riktigt förstått skillnaden faktiskt? ;o)
Jag har allafall fått fria händer och det är kul, jag går och funderar på vad jag ska göra på muffinsarna :) Det ska bli kul att göra så många i allafall :)
Tårtan behöver jag inte fundera så mycket på, för det ska ju bli den rutiga som jag gjorde när jag fyllde år. Denna gång kommer den förhoppningsvis blir bättre rutig innuti eftersom jag nu vet hur man gör :) Och dekoreringen ska vara enkel...för själva grejjen med just den tårtan är ju att den är rutig.
Nej nu måste jag sluta sitta här och dregla över tårtbestyr...och gå och laga lite kvällsmat! :)

4 kommentarer:

Eva sa...

Åh vad kul att få se dina saker! :o))
Undra om inte du och jag köpt likadant strössel. Ska ta en bild på min senare så får du se om det är likadan. :o)
Bra saker du köpte!
Jag hade beställt strössel och ett strössel till, äggvitepulver, två olika färger och en liten utstickare eller vad det heter... tror det heter något annat. Men du får se sedan när jag har använt den. :o)

Angående din tårtbeställning så skulle det vara fint om cupcakesen gick i samma stil som tårta. Fast det kanske inte är lika kul att göra förstås. :o)

Jag säger muffins om dom inte är dekorerade och cupcakes när det är massa grejs på... då är det inte längre en vanlig muffins tycker jag. :o))
/Eva

Annelie sa...

Detta strössel är små små kulor. Valentinströssel tror jag det hette :)

Ja, det har du rätt i, det är nog fint om det går i samma stil, lite så ska jag nog göra..men det är en tjej som fyller 13år som ska ha kalaset så lite figurer ska det få bli också :) Tänkte göra 3 av varje så blir det 5 olika i allafall :)

Så är det nog med benämningen muffins/cupcakes :)

Ska bli så kul att se dina skapelser sen, alltid lika spännande att se vad du hittar på :)

Annika sa...

Tackar :))) Eva har ju mitt lösenord på bloggen i.o.m att hon har hjälpt mig med designen på bloggen, så hon har varit där inne inatt o busat *S*

Vad spännande o se resultatet sen får det får vi väl se? hehe...
nu känner jag oxå för att göra ngt sånt kreativt men idag blir det inget sånt har fullt upp med förätten o varmrätten e stressigt ändå hm..ska det behöva vara så på sin föedelsedag?! *S*

Birdie sa...

Gissa om jag längtar till söndag? ;)
Kram!