2008-01-27

ShoppatIgår var mamma och jag på stan och shoppade lite. Jag skulle inte ha nåt egentligen utan tänkte att om jag hittar nåt litet så kan jag ju köpa det. Jag känner denna månad att jag först måste kolla ekonomin, har lite mycket utgifter så därför ville jag inte köpa några dyra saker. Det händer ganska ofta att jag köper saker som jag tycker att jag behöver och när jag kommer hem upptäcker jag att jag gjort av med allt för mycket pengar på bara ett par timmar och det är liksom en hel månad kvar till nästa lön, inte så smart direkt. Så det skulle jag undvika igår hade jag bestämt. Men så är det ju så när man går och tittar att man hittar ett å annat som man tycker att man kan få köpa trots köpförbud *S*. Jag är ganska nöjd med att de här sakerna bara kostade sammanlagt 444,50kr ;o) Ringen är borträknad, för den köpte min mamma till mig. Tack mamma! :)

På förmiddagen var vi på en körskola och var på handledarutbildning för att få tillstånd att övningsköra privat. Det var intressant. Jag är inte alls nervös över att övningsköra med min son. Jag har fullt förtroende för att han ska klara det bra.

Idag är det snö och sol. Härligt! Jag var iväg kl 11 och hämtade sonen som varit hela natten och BMX-cyklat (inne). Jag blev riktigt sugen på att gå ut och fota, och det ska vi göra senare...om Linus orkar vill säga, han sover nu, eftersom han varit vaken hela natten. Jag ska städa och fixa lite annat först så vi får se sen om det blir så. Han har lånat en kamera från sin skola över helgen. Jag är riktigt avundssjuk på det *S* Det är en Canon400D och en sån (minst) skulle jag ju hemskt gärna vilja ha ;) Kanske jag kan få låna om jag ber snällt sen ;) Eller...nja, det kanske inte ska göra, för då lär jag inte vilja använda min sen. Hm..svårt det där..*hehe*

Nej, nu ska jag göra lite nytta.

Ha en bra dag!

9 kommentarer:

Eva sa...

Härligt med lite shopping! :o))
Snart ska jag ge mej in till stan och shoppa jag med... men jag väntar ett litet tag till tror jag.

Åh jag förstår att du vill ha kameran!! Hoppas du får testa den sedan ialla fall. :o)
Själv vill jag ha nya studioblixtar och dom kostar ju en hel del... vi får se om det blir några... *hoppas*

Låter underbart med sol OCH snö!
Här får jag vara glad över solen. :o))
Ha en fin dag!
/Eva

Annelie sa...

Ja, lite shopping är aldrig fel ;) Även om det bara är småsaker tycker jag att det är kul att komma hem med nåt nytt :)

Vi hann tyvärr inte med nån fotopromenad, men jag fick se fotona som han tog i natt på alla BMX-killar. Häftiga bilder blev det :)

Petra sa...

Åh vad roligt med reafynd! Jag har inte köpt nåt på rean i år (jo förresten, en billig svart blus på Lindex). Med tanke på somligas 40-årspresent fanns det liksom inga pengar kvar sen. Och nu har vår (bara tre år gamla) TV i sovrummet börjat tjuuuuta. Inte så bra när man brukar ha på den på låg volym för att kunna somna. Så nu måste vi nog köpa en ny och då får det väl bli en platt (utan bildrör som kan tjuta). Bye bye tusenlappar. Inga reafynd för mig med andra ord. =)

annika sa...

Det är det bästa som finns när man handlar på rea och gör riktiga klipp :)))

Eva sa...

Har du frågat mej om vad jag tyckte om det du köpt? Eller har jag drömt det? *S*
Jag har för mej jag läste det på min blogg... men ja det kan ju vara jag... :o))
Jag tycker ialla fall du gjorda massa bra fynd!
Sicksacksaxen skulle jag vilja ha.. har alltid velat ha en men aldrig köpt det. Bakformarna är ju inte fel heller. :o))

Hoppas du har en fin dag!
/Eva

Annelie sa...

Petra:
Ja, visst är det roligt att fynda..men ibland blir det ju som för dig, att de dyra sakerna får gå först och då kan även de billigaste sakerna göra stora hål i plånboken. Jag får inte handla mera nu denna månad...eller ja, nästa månad, denna är ju inte ens slut ju. Lååååångt kvar till nästa lön :( *ler*

Annika:
Jaa, visst ÄR det!!?!! :D

Eva:
Hehe...det har du nog drömt för det har jag inte frågat *s*
Ja, den där saxen är en typisk sån grej som jag också alltid velat ha men inte köpt, och du skulle se vilket sjå det var att hitta en. För jag kom ju plötsligt på att jag ville ha en och då fanns de inte någonstans...ända tills vi kom till Åhlens leksaksavdelning :)

Anonymous sa...

Ha, ha,nästa gång vi går på "billig" shoppingrunda måste vi ju planera lite mer. Vi missade ju ÖB p.g av tidsbrist. Och där finns det ju en himla massa kul grejer.
Men just nu gäller sonsonens körkort , eller !! Och så vill även jag ha en räkmacka nästa gång vi fikar. Hi, hi.
Hälsn Momorazzi

Annelie sa...

Momorazzi:
Men jag har shoppingförbud nu, men vi kan väl ta en runda efter nästa lön igen ;)

Men du?? Sonson???? Nu blev det lite fel va..haha..för du har väl ingen sonson alls...dotterson har du och sondöttrar, eller är det något du vill tala om som jag inte vet om?? *asg*

Anonymous sa...

Oj, här blev det helt fel. Jag vet inte heller om att jag har nån sonson. Ån så länge !

/Momorazzi