2008-08-22

Flytt

Vi ska flytta!

Igår var jag och tittade på en lägenhet (fast jag är sjuk) och idag ringde jag bostadsbolaget och sa att jag ville ha den och hon svarade att den är min eftersom jag har högst poäng. Så nästa vecka ska jag skriva på kontraktet :)

Tjohooo, så himla roligt!

Det blir en mark3-a med en trädgård på baksidan (som var mycket större än jag trodde) och en liten plätt på framsidan också. Lägenheten är ljus och fräsch, det är nytapetserat i mars och det var snygga tapeter så jag behöver inte göra nåt. Golven var slipade och badrummet var helrenoverat i juni. Grått kakel..jättesnyggt :) Ett förråd untanför entrén så nu slipper Linus ha sin cykel i sitt rum :)

Yatzy kan gå ut där om han vill för det är ett bra område med en stor skog bakom som han kan upptäcka. Vi ska även skaffa en katt till så det blir perfekt :)

Från den 1 november är den min :)

Nu vill jag börja rensa och planera direkt. Men jag tror jag måste lugna mig lite och bli frisk först. Men lite kan jag ju börja med i helgen kanske eftersom vi ska stå på loppis nästa helg så blev det ju nu ett helt nytt tänk på vad jag ska ta med mig och sälja.

Inatt hade jag svårt att sova, jag slumrade in och vaknade flera gånger och varje gång jag vaknade så hade jag bilder på trädgården i mitt huvud *hehe*. Den behöver fixas till och det ser jag jättemycket fram emot. Det står ett stort äppleträd på tomten, så nu lär vi ha frukt så det räcker och blir över :)

Nej nu måste jag lägga mig en stund och vila... Ha en härlig helg allesammans!

7 kommentarer:

Kristina af Knusselbo sa...

Åh, grattis! Det låter ju jättefint. :)

Eva sa...

Nä men gud så roligt!! GRATTIS! :o))
Ska du plantera ditt magnoliaträd nu då? Eller inte just nu men till våren kanske? :o))

/Eva

BiRDiE sa...

Grattis igen då ;)
Det är skitfint där, har själv kollat lgh där för "länge sen".

Och jag säger som du: synd jag inte kan hjälpa dig att flytta, eftersom jag själv flyttar samma helg *s*

Loppis? Var-när-hur???
Kram!

SqZ sa...

Jättegrattis! :-))

Eva-Lena sa...

Grattis till nya lägenheten! flyttade själv i maj och vet hur det är att längta :)

Anonymous sa...

Hej fråga inte mig hur jag hamnade på din blogg men va kul för er att det fixade sig med lägenhetet vi får prata mera på fredag...
/uffetuff

Vera sa...

Grattis, så härligt.... Flyttade två ggr förra året och vet hur jobbigt, slitit men hur underbart härligt det är när man äntligen får flytta till ett efterlängtat "nytt" hem......

//vera